Hajunk a gyenge pontunk. Ahhoz, hogy szép, egészséges és jól ápolt legyen, adjunk neki megfelelõ ápolást és biztosítsunk olyan komponenseket, amelyek segíteni fogják egészséges növekedését, fiatalítását és a gyökértõl a végekig való táplálását.

A kegyetlen igazság, hogy általánosságban a kozmetikumok többsége nem mûködik a haj regenerációján. Többet ártanak, mintsem, hogy jót tennének, mert számos dehidratáló és káros alkoholt, szilikonokat és parabéneket tartalmaznak.

Szerencsére, a Nanoil márka úgy döntött, hogy véget vet ennek a szerencsétlen hajápolásnak és egy szépség elixírt képez. A Nanoil egyedi, innovatív és nem csak a haj megjelenését célozza meg, hanem szerkezetének rekonstruálását és regenerálását. Ráadásul, a rendszeresen használt Nanoil sûríti a hajat és fokozza növekedését. Haja rendkívül dús lesz.

Nanoil – hogy néz ki?

Nanoil egy olyan kozmetikum, amit úgy készítettek el, hogy minden részletre odafigyeltek. Karcsú, elegáns üveg palackja henger alakú és fekete színéhez társul az arany, melyben a csodálatos illatú esszencia rejlik. Gondosan kiválogatott természetes olajokat és természetes tápanyagok és kondicionálók választékát tartalmazza. A Nanoil-on egy látványos fadugó van, ami egy dombornyomott levelet jelképez. Összességében nagyon vonzó és stílusos. A Nanoil egy nagyon kényelmes és elegáns pumpával rendelkezik, mely megkönnyíti a termék adagolását.

Miben emelkedik ki a Nanoil?

A Nanoil márka felismerte, hogy minden nõnek más hajtípusa van, ezért egy olyan terméket fejlesztett ki, melynek összetétele és molekuláris struktúrája tökéletesen igazodik mindhárom porozitás fajtához. Más szóval, mindhárom hajtípushoz alkalmazkodik. A gyártó honlapján megtalálja mindegyik porozitás részletes leírását (magas, közepes, alacsony) a jó minõségû képek mellett. Ennek megfelelõen nagyon könnyen megállapíthatja haja porozitását és kiválaszthatja a megfelelõ Nanoil verziót.

Nanoil hajolaj – mit tartalmaz?

A Nanoil hajolaj mindhárom verziója számos tápláló összetevõt tartalmaz– mind olyan módon kerültek kombinálásra, hogy az kielégíti a haj különleges igényeit. Hatásaik elsõdlegesen a természetes olajok erején alapul, amelyek a legjobb összetevõknek bizonyulnak ahhoz, hogy ápolják és regenerálják a hajat. A Nanoil-ban szereplõ olaj nem véletlenül lett kiválasztva: a természetes olajok harmonikusan igazodnak a haj porozitásához, így annak részecskéi remekül alkalmazkodnak a szerkezetéhez.

A Nanoil eredményeket továbbá számos összetevõ támogatja, melyek nélkül a haj kiszárad, unalmas lesz és kezd kihullani. A legfontosabbak: lanolin, selyem, keratin és panthenol. Ezen alapanyagoknak köszönhetõen, haja olyan szép lesz, mint még soha.

Hogyan mûködik a Nanoil hajolaj?

A Nanoil mindhárom verziója biztonságos, nem okoz irritációkat és nincsenek komedoképzõ tulajdonságai. Az olaj parabénektõl, szilikonoktól és alkoholos anyagoktól mentes.

Meglepõdne, milyen szépen nézne ki a haja a Nanoil kezelésnek köszönhetõen. A termék szépíti és szelídíti a hajszálakat már az elsõ használat után. A Nanoil rendszeres használatának köszönhetõen, haja:

 • a gyökerétõl a végekig regenerálódik
 • javul a haj keratin szerkezete
 • a haj felületén lévõ hibák újjáépülnek
 • nem hullik többé
 • gyorsabban nõ
 • sûrûbb lesz, az alvó hagymák elkezdenek mûködni
 • visszanyeri puhaságát, rugalmasságát és ragyogását
 • Nanoil lelassítja a haj öregedõ folyamatait
 • õszülését megakadályozza
 • Nanoil megvédi haját a sérülésektõl
 • Nanoil megvédi haját a naptól
 • Nanoil megakadályozza a haj begöndörödését és egyhangúságát
 • Nanoil segíti a stilizálást
 • Nanoil szabályozza a faggyú kiválasztást
 • Nanoil egyensúlyozza a haj víz tartalmát és lipid rétegét

Hogyan használjuk a Nanoil hajolajat?

A Nanoil egy másik kétségen kívüli elõnye, hogy sok féleképpen használható és ezen ápolási módszerek kombinálása mély regenerációt biztosít és szép megjelenést. Ön állapítja meg, hogy mely felhasználási módszer felel meg a legjobban.

A Nanoil-nak számtalan használati lehetõsége van. Attól függõen, hogy milyen igényei vannak, mély regenerációt végezhet vele és a haján vagy a fejbõrön hagyhatja a Nanoilt egész éjszakára, vagy egyszerûen felviheti a száraz hajszálaira ahhoz, hogy rendbe tegye õket és fokozza fényességüket.

A Nanoil nagyszerûen mûködik hajmaszkként, krémekben és kondicionálókban, hajvégek szérumaként vagy, mint egy fiatalító emulzió öblítés nélkül. Száraz és nedves hajon is használható… kiöblítve vagy sem… az egész hajat vagy csupán hajszálakat ápolva…

Sokoldalúsága, precizitása és a jó minõségû, tápláló és regeneráló összetevõk szinergiája ikonikus kozmetikummá teszi a Nanoilt. Barvó, Nanoil!

16 Komment “Nanoil – egy ideális kozmetikum bemutatása”

 1. Alíz

  a hajolajok nagyszerűek! Én imádom őket! <3

  Válasz
 2. bella

  Szeretnék személyesen megismerkedni ezzel a termékkel 😀

  Válasz
 3. Angelika28

  valóban, ideálisnak hangzik. Vajon, valóban ilyen jól működik

  Válasz
 4. Dia

  Néhány hónapja használom az olajt, bár nem rendszeresen. Mégis, minden olajozás után a hajam sokkal jobban néz ki, ragyogó és puha

  Válasz
 5. Szandra

  Nem tudom elképzelni, hogy ne használjam az olajt 🙂 Miután megtaláltad a tökéletes olajt, a hatások lenyűgözőek!:) Több félét is teszteltem, de végre megtaláltam a hajamnak megfelelőt:) Ez a nanoil alacsony porozitású hajra olaj és alkalmazkodik a hajam típusához. Amióta csak elkezdtem használni a hajam könnyed, rugalmas és egyszerűen gyönyörű! Ajánlom 🙂

  Válasz
 6. Melitta

  hihetetlennek hangzik, sosem hallottam olyan kozmetikumról, amelyik alkalmazkodik a haj porozitásához

  Válasz
 7. Daniella86

  az én hajam gyorsan zsírosodik, az olaj nem nekem való

  Válasz
  • karolina

   vannak olajok, amelyek segítenek a zsíros fejbőrnek. Összességébenaz olajok nagyszerűen befolyásolják a haj állapotát.

   Válasz
 8. A.C.

  Különböző kozmetikumokat használtam, amelyektől azt vártam el, hogy védjék a hajvégeket. Mégis egyik sem volt ilyen sikeres, mint a nanoil olaj.

  Válasz
 9. dia_m

  Már régóta tudok a haj olajozásról és minden télen olaj alapú kezeléssel kényeztetem a hajam, mert nem bírja az alacsony hőmérsékleteket

  Válasz
  • Lara

   minden nyár és tél után a hajam nagyon sérült és száraz

   Válasz
 10. Szilvi

  Számomra túl bonyolult ez az egész haj olajozás. Én inkább egy jó kondicionálót vásárolok. Túl sok időt vesz igénybe az olajozás. A balzsamot sokkal könnyebb használni és kimosni.

  Válasz
 11. Kati

  egyszer, hajfestés után a fodrászom felvitte a hajamra és hajszárítás után a hajam gyönyörű volt! Rendkívül puha és ragyogó volt a hajam.:) Sajnos, egy picit drága.

  Válasz
 12. Hanna H

  Nagyszerű termék! És nagyon hatékony! Tényleg nem kell sokat belőle használni, még ha hosszú is a hajad

  Válasz
 13. em_ma

  még sose hallottam róla, de szeretném kipróbálni 😀

  Válasz
 14. Emi

  Én már egy ideje lenmagolajat használok és már látom a különbséget. Egyedüli hátrány a szaga.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük