A szempillaspirálok feladata, hogy látványos eredményt érj el anélkül, hogy szépségszalonba kellene menned. A nők sok reményt fűznek ehhez a termékhez, de sokszor ez egy újabb csalódással végződik. Ezért készült ez a rangsor a legjobb, kielégítő eredményt biztosító szempillaspirálokról.

Hogyan jött létre a legjobb szempillaspirálok rangsora?

A szempillaspirálok rangsora azért jött létre, hogy választ adjon az örök kérdésre: melyik szempillaspirál a legjobb? A cél az, hogy olyan szempillaspirálokat mutassunk be, amelyek valóban működnek, és teljesen megváltoztathatják a mindennapi szemsminkhez való hozzáállásodat.

A rangsor összeállítása során különböző tényezőket vettünk figyelembe, amelyek meghatározzák a szempillaspirálok minőségét és teljesítményét. Ezek a tényezők közé tartoztak például:

  • a termék tartóssága – hogy elkezd-e hámlani vagy maszatolódni;
  • a minőség – ebből a szempontból az állag és a száradás sebessége bizonyult a legfontosabbnak;
  • a kefe – megfelelő-e a formája és megkönnyíti-e a szempillaspirál felvitelét.

A fent említett tulajdonságok mindegyike fontos a legtöbb nő számára, aki a tökéletes szempillaspirált keresi.

TOP 5 szempillaspirál, amibe érdemes beruházni!

Az ideális szempillaspirál minden nő számára más lehet. Minden a szempillatípustól, valamint az elvárt eredménytől függ. Itt az ideje tehát, hogy azonosítsuk az abszolút győzteseket, valamint azokat a szempillaspirálokat, amelyek kisebb hibáik ellenére is elismerést érdemelnek.

1. Nanolash Mascara

legjobb szempillaspirál rangsor

A Nanolash szempillaspirál a rangsor vitathatatlan győztese. Ez a szempillaspirál fenomenális hírnévvel rendelkezik a nők körében. Kezdjük azzal, hogy ez a szempillaspirál két változatban kapható:

Ez viszont biztosítja, hogy minden nő a saját preferenciáihoz igazíthatja a szempillaspirált. Mindkét termék különböző, tökéletes formájú kefékkel van ellátva, amelyek szilikonból készültek. Ez lehetővé teszi, hogy még a rövid és problémás szempillákat is elérd a szem sarkában.

A Nanolash szempillaspirál kivételes tartóssággal is rendelkezik. A felhasználók egyértelműen állítják, hogy nem hámlik vagy maszatolódik a nap folyamán. 

2. Lashcode szempillaspirál

A Lashcode szempillaspirál hosszabbító és dúsító tulajdonságokkal rendelkezik. Ez is egy rendkívül népszerű termék, amely kiemelkedik a versenytársak közül. Mindenekelőtt biztosítja:

  • kivételes tartósságot – a szempillaspirál nem morzsolódik vagy hámlik a nap folyamán, és nem maszatolódik el, ha magas hőmérsékletnek van kitéve;
  • nagyszerű állagot – ennek köszönhetően a termék gyorsan megszárad, mielőtt újabb réteget vinnénk fel.

A Lashcode Mascara felhasználói nagyra értékelik, hogy nagyon jól formázott kefével rendelkezik. Ennek köszönhetően pontosan szétválaszthatók a szempillák, valamint egyenletesen bevonhatók a szempillaspirállal. Mindenképpen ez az egyik jobb szempillaspirál, amit érdemes megnézni.

3. Guerlain Cils D’Enfer

A Guerlain Cils D’Enfer egy másik szempillaspirál, amit érdemes a sminkes táskádban tartanod. Ez a szempillaspirál állítólag nem csak hosszabbítja, hanem gyönyörűen göndöríti is a szempillákat. A szempillaspirál egy meglehetősen jól formázott kefével érkezik. Ez viszont sokkal könnyebbé teszi a felvitelt, és pontosan elválasztott szempillákat biztosít.

A felhasználók azonban némi problémáról számoltak be a termék tartósságával kapcsolatban. Néhány felhasználó esetében a nap végére elkezdett hámlani. Ugyanakkor ezt okozhatja például az is, ha nem csak egy rétegben alkalmazzák a terméket. Ami viszont a magasabb hőmérsékletekkel szembeni ellenállást illeti, a felhasználóknak nincs panaszuk. Inkább soha nem tapasztalják a “pandaszemek hatását”.

4. Dior Diorshow szempillaspirál

A Dior Diorshow egy szempillaspirál, amely állítólag szalonszerű hatást biztosít. A szempillaspirál kiemelkedik az esztétikus csomagolásával. A Dior Diorshow szempillaspirál használói megjegyzik, hogy nincs problémájuk azzal, hogy a termék lepattogzik vagy morzsolódik, még akkor sem, ha dörzsölik a szemüket. Tehát nem mondható, hogy a termék tartóssága itt megkérdőjelezhető.

A kefe azonban sok felhasználó számára problémásnak bizonyul. Sűrű, rendkívül merev sörtékkel tervezték. Ezek ugyanolyan sűrűek a közepükön, mint a hegyükön. Ez viszont a rövid szempillák elérését kissé megnehezíti anélkül, hogy maradványokat hagyna a szemhéjon.

5. Rimmel Lash Accelerator

A Rimmel Lash Accelerator egy drogériás termék. Ezért nagyon könnyen hozzáférhető, és a nőknek nem okozhat gondot megtalálni. Jó szempillaspirál, bár nem a legjobb. A felhasználók némi problémáról számoltak be azzal kapcsolatban, hogy a termék elég gyorsan elkezd maszatolódni és hámlani.

A szempillaspirálhoz mellékelt kefével kapcsolatban azonban nem jelentettek nagyobb problémákat. A felhasználók többnyire elégedettek voltak a formájával.

Melyik szempillaspirál a legjobb? Erre a kérdésre a választ magadnak kell megtalálnod, mivel ez valóban egyéni kérdés.