Aggaszt, hogy a hajszárítással és egyenesítéssel kárt teszel a hajadban? Nos, erre minden esélyed megvan, viszont szerencsére lehet ellene tenni. A magas hőmérséklet negatív hatásainak elkerülésére van egy egyszerűen követhető módszer. Mi lenne ez? Természetesen a Nanoil hővédő spray-jéről beszélünk. 

Nem igazán számottevő, milyen típusú a hajad – legyen rövid vagy hosszú, vékony vagy vastag, egyenes vagy göndör. Mindegyik ugyanúgy reagál a hő roncsoló hatására. 

A hőformázás két oldala 

A haj leggyakoribb problémái figyelmetlenségből, nemtörődömségünkből és a hiányos tudásunkból adódnak. A hőformázásnak két oldala van – a jó és a rossz. Te biztosan tudod, melyik melyik? 

  1. Egyrészt a hőformázás nem egy bonyolult dolog, nagyon gyors, és lehetőséget ad a valóban lenyűgöző végeredmény garantálására. Egy kúpvas segítségével sokkal egyszerűbben alkothatóak meg azok a kedves kis hullámok. A hajszárítóval természetesen a haj ezerszer gyorsabban szárad. Végül, de nem utolsó sorban a haj sokkal elegánsabb lesz a hajsütővas használatával. Ezek azok a legnagyobb előnyök, amelyek arra késztetnek bennünket, hogy a hajformázókhoz nyúljunk.
  2. Másrészről viszont ezen eszközök használatának tragikus következményei is lehetnek. A haj sérül magas hőmérsékelet következtébe, ami így veszít nedvességtartalmából, megtöri a keratin kötéseit és törékenységet eredményez. Éppen ezért a hajszárító vagy a hajvasaló túl gyakori használata kiszárítja, megtöri és legyengíti a hajat. 

Hogyan óvhatod meg a hajadat a magas hőmérséklettel szemben?

A megfelelő készítmények használatával azonban minimalizálható a magas hőmérséklet okozta katasztrofális hatások. Valójában ez a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja annak, hogy a hajat kitennénk a sérülések kockázatának. A megfelelő hővédő bevetésével nem kell lemondanod a hajszárításról és egyenesítésről.

Manapság abban az áldásban részesülünk, hogy széles termékpalettáról válogathatunk: növényi olajoktól, hajpermetektől, hajbalzsamoktól és kondícionálóktól roskadoznak a boltok polcai. A hajspecialisták azonban egy dologban egyetéretenk, minden készítmény közül a hővédő spray-k garantálják a legjobb eredményt. A használatuk szuper egyszerű  – ami teljesen nyilvánvaló. Az egészben a legjobb, hogy anélkül szigeteli el a hajszálakat a külső aggresszorokkal szemben, hogy azok veszítetnének a tartásukból. 

Most már csak arra kell rájönnünk melyik hővédő a legjobb. Ahogy már biztosan kitaláltad, mi tudjuk a kérdésre a választ! 

hővédő spray nanoil

Hővédő spray a Nanoiltól 

Ha az a célod, hogy 100%-os hővédelemmel ruházd fel a fürtjeidet, akkor ragadd magadhoz a Nanoil hővédő spray-jét. 

A Nanoil Heat Protectant Spray-je egy könnyed, vízbázisú permet, amely gondtalan alkalmazhatóságot garantál. A termék minden cseppje selyem fehérjéket és vitaminokat tartalmaz ezzel minimalizálva a magas hőmérséklet okozta negatív hatásokat, illetve maximalizálva a fürtök megjelenését és ápoltságát.

  • Hővédelem 220°C-ig.
  • Ellenlépések a nedvesség elvesztésével szemben. 
  • Simítja a haj felületét és megelőzi a gubancolódást. 
  • Megelőzi a töredezést és a szakadozást. 
  • Növeli a haj rugalmasságát. 
  • Egészséges fényt ad. 

Hogyan működik a Nanoil hővédő spray-je?

A Nanoil bebizonyítja nekünk, hogy a hajformázás alatt a fürtök biztonságának garantálása, se nem időigényes, se nem bonyolult. Egyszerűen fújd be a hajadat hajszárítás vagy egyenesítés/göndörítés előtt. Mindegy, hogy a tincseid nedvesek vagy szárazak a Nanoil Heat Protectant Spray-vel mindig biztosítva lehetsz arról, hogy részesülnek a megfelelő védelemben. 

Azt is érdemes kiemelni, hogy a Nanoil Heat Protectant Spray teljesen beépül, viszont nem nehezíti el a tincseket. Vagyis külsőre nem hagy a spray maga után nyomot, nem lesz zsíros vagy csomós. 

 

Te is kipróbálhatod!

Ha azt hiszed elbologulsz hővédő spray nélkül is, akkor engedd meg nekünk, hogy elmagyarázzuk, hogy milyen előnyökkel jár egy ilyen készítmény. Hajtípustól függetlenül használhatod a fürtjeid védelmére és ápolására. A Nanoil Heat Protectant Spray-jét úgy alkották meg, hogy mindenki számára ideális legyen. Minden hajkorona megérdemli, hogy a legjobb formulával kényeztessék, erre pedig a legalkalmasabb a Nanoil spray-je.