A Bielenda márka több mint 20 éve gyárt természetes kozmetikumokat arcra és testre. Tavasszal Bielenda smink kozmetikumot dob ki a piacra. Bielenda Professional továbbra is hû marad elképzeléséhez, hogy egy komplex és biztonságos formula a bõrre természetes összetevõkön alapszik. Ezért a Bielenda Make-up Academie tápláló smink kozmetikumok termékcsaládja a bõrre.

MAKE-UP ACADEMIE

A tápláló termékekrõl ismert márka smink kozmetikum kínálata nagy meglepetéstjelent, amit nagy szeretettel fogadtak a smink világában. A Make-up Acadamie termékcsaládjában lévõ kozmetikumok között kettõ terméket találunk: alapozó és smink tartósító permet. FIXER MIST smink tartósítására használatos és csak egy változatban kapható, azonban az alapozót három változatban vásárolhatjuk meg (FEDÉS, MATT, EMELÉS) és mindegyikükbõl három árnyalatban (1-természetes, 2-bézs, 3-karamell).

FIXER MIST

Bielenda bevallása szerint a hosszantartó smink órákig marad fenn. Ezért található termékeik között a FIXER MIST. Ez a Bielenda Make-up Academie termék átlátszó védõ réteggel fedi le a bõrt. A permet védi a bõrt a káros légköri viszonyoktól és a smink tovább tart. Nagyszerû olyan körülményekhez, amikor a sminknek hosszú ideig kell tökéletesnek kinéznie dörzsölés és elkenõdés nélkül.

COVER, MATT és LIFT alapozó

Bielenda kínálatában lévõ alapozó tökéletesen elvegyül a bõrben. Három árnyalatban kapható és a mikro pigmenteknek köszönhetõen a formulában, alkalmazkodik az arcbõr színéhez. Make-up Academie három típusú alapozót mutat be, melyeket a leggyakoribb bõrtípusokra tervezték.

  • COVER alapozó – kombinált, tökéletlen és elszínezõdött bõrre ajánlott; simább bõrt biztosít, elfedi a tökéletlenségeket és elszínezõdéseket és kiegyenlíti az arcbõrt; E vitamint tartalmaz, ami hidratálja, simítja és fiatalítja a bõrt.
  • MATT alapozó – kombinált és zsíros bõrre ajánlott; selymes bõrt és kiegyenlített tónust biztosít, valamint hosszantartó matt hatást; B3 vitaminban gazdag, ami szabályozza a faggyútermelést és korlátozza a bõr ragyogását.
  • LIFT alapozó – minden bõrtípusra ajánlott, ami elveszítette természetes ragyogását és fiatalos megjelenését az öregedés miatt; fedõ pigmenteket, E vitamint, hialuronsavat, retinolt és SZÉRUM+formulát kombinál, ami biztosítja az érett bõr ápolását és öregedésgátló tulajdonságait.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük