A dús és hosszú szempillák utáni vágy gyakran elérhetetlen marad. Sok nő nem akarja az idejét pazarolni az unalmas szemsminkelésre, amely erőfeszítések ellenére sem tűnik kielégítőnek. Ezért érdemes közelebbről is egy pillantást vetni a Nanolash Lash Lift Kit-re, amely lehetővé teszi, hogy tekintetét megváltoztassa anélkül, hogy kimozdulna otthonról.

Mi is a Nanolash Lash Lift Kit?

A féltartós szempilla hosszabbítás nem minden nő számára alkalmas. Gyakran, a hosszan tartó szempilla formázási módszereket követően, a pillák vékonyabbak és rövidebbek lesznek. Valamint, a mindennapi szempilla smink a szempillagöndörítővel együtt használva sok időt vesz igénybe. A Nanolash Lash Lift Kit az otthoni szempilla lamináláshoz egy innovatív megoldásként szolgál.

De milyen is ez a termék? A legegyszerűbben megfogalmazva, ez egy prémium minőségű szett, melyet profi szempilla stylistok, illetve bármelyik nő számára terveztek. A doboz tartalmaz:

  • lamináló és lifting termékeket: Lift – 1. lépés, Fix – 2. lépés, Keratin Booster – 3. lépés;
  • Lift Lash ragasztó – 5 milliliteres ragasztó a szilikon rudak rögzítéséhez;
  • szilikon rudak – a szetthez 3 pár tartozik S-től L-es méretig;
  • egyéb tartozékok a kezelés elvégzéséhez.

Nanolash szettnek köszönhetően, a szempilla lifting rendkívül egyszerű, és lehetővé teszi, hogy kielégítő eredményeket kapjunk. Ezeknek az állításoknak a megerősítésére, nézze meg a felhasználók által írt online véleményeket. Mindegyik pozitív!

Nanolash szempilla lifting és lamináló szett

Hogyan kell használni a Nanolash Lash Lift Kit-et?

Nanolash szempilla lifting és lamináló szett használata nem okozhat különösebb problémát. Ha nincs korábbi tapasztalata az otthoni szempilla laminálásban, akkor is el tudja végezni. Mindössze arra emlékezzen, hogy megfelelően készítse elő a szempilláit a kezelést megelőzően. Alaposan meg kell tisztítani és szárítani a pillákat.

Ezt követően, rögzítse a választott méretű rudakat a csomagban található mellékelt ragasztóval, és kezdje el a termékek felvitelét. Ezek számozva vannak, így csupán követnie kell a sorrendet. Érdemes emlékezni, hogy:

  • minden egyes terméket a szempilla vonalától körülbelül 1 milliméterre kell felhelyezni, a szempillák felfelé fésülésével, az applikátor segítségével;
  • minden egyes terméket megközelítőleg 7-10 percig hagyjon a szempillákon;
  • mindig távolítsa el az előző terméket, mielőtt a következőt felhelyezi.

A legvégén csak finoman távolítsa el a rudakat és élvezze a lenyűgöző hatást. A gyártó ígérete alapján a hatás 8 hétig is eltart. Ez azonban nagyrészt a szempillák kezdeti állapotától függ. Az eredmény már a legelső felviteltől látható.

Hogyan kell használni a Nanolash Lash Lift Kit-et

Kinek előnyös a Nanolash Lash Lift Kit?

Úgy tűnik, hogy a szempilla laminálás kizárólag profi szempilla stylistoknak készült. A Nanolash márka azonban újra meglepte a nőket. Ezt a szempilla lifting és lamináló szettet úgy tervezte, hogy minden nő számára alkalmas legyen.

Leginkább a vékony és nehezen kezelhető szempillák tulajdonosai érezhetik előnyét. Ugyanakkor, jól működnek volumen nélküli, fakó szempillákon is. A Nanolash szettben található szempilla lifting termékek természetes összetevőkből készültek, melyek mélyen regenerálják a szempillákat.

A szempilla ápolás és laminálás egyesítése a legjobb eredményt nyújtja. A Nanolash Lash Lift Kit egy tápláló termék. Nem csupán hosszabb, dúsabb és íveltebb szempillákat biztosít, de meg is újítja azokat.

Laminált szempillák otthon a Nanolash által – összefoglaló

Valóra válik az álom a gyönyörű, szemet hangsúlyozó szempillákról. A Nanolash Lash Lift Kit minden nő számára megoldást jelent. Csupán néhány lépéssel egy egyáltalán nem invazív szempilla kezelést kaphat, amely tekintetét 100%-ban megváltoztatja.

Ez a megoldás nem csak gyors, de gazdaságos is. A szettben 10 darab, termékeket tartalmazó tasak található, biztosítva akár 10 lamináló kezelés elkészítését. Fedezze fel magának, és legyenek végre hosszú és dús szempillái műszempilla nélkül.