Egyre jobban értékelik az illóolajak tulajdonságait és a rózsaolaj újra népszerûvé vált. A legdrágább illóolajat damaszkuszi rózsából készítik, ami a Rózsák Völgyében nõ, Bulgariában. Alteya Organics egy márka, amely rózsa illóolajakban specializálódott és a damaszkuszi rózsa fõ termesztõje.

Miért Alteya Organics?

Ez egy olyan márka, amely kiemelkedõ minõségû termékekkel büszkélkedik. A fejlett laboratóriumnak és ökológiai termesztésnek köszönhetõen, ami a növények megfelelõ bio dinamikusságát biztosítja, szabadalmaztatott desztilálást és hitelesített termesztést, az Alteya Organics organikus olaja legmagasabb minõségû termékkel rendelkezik és az ára is mindent elmond.

Miért damaszkuszi rózsa olaj?

Rose Otto Olaj, azaz a bolgár ültetésekbõl származó damaszkuszi rózsából kivont olaj egyike a legdrágább olajoknak a világon. Ezt az okozza, hogy egy csepp kivonathoz 200 virágra van szükség,és 2.2Ib olajért több mint 8818Ib rózsát használnak fel. Alteya Organics garantálja, hogy az illóolajnak nincsen szavatossági ideje és tulajdonságai ugyanazok maradnak évtizedek után. Ugyanakkor minden bõrtípusra használható, minden életkorban (még babáknál is).

Milyen tulajdonságai vannak a damaszkuszi rózsa Otto illóolajoknak?

Fõként, gyógyhatású illóolaj, amely szinte minden bõr problémát kiküszöböl – pattanásoktól kezdve a gyulladásokon keresztül (pl. ekcéma), a fiatalító tulajdonságokig. Alteya Organics olaj legértékesebb olaj a piacon. Nem csak gyógyító és tápláló hatása van, hanem aroma terápiás is és akár fogyasztásra is alkalmas.

Az Alteya Organics damaszkuszi rózsa illóolajának legfontosabb elõnyei:

  • antioxidáns tulajdonságok (fiatalító),
  • gyógyító tulajdonságok (regeneráló és bõr javító),
  • rugalmassági tulajdonságok (simább ráncok),
  • gyulladáscsökkentõ tulajdonságok (ecéma és pattanások gyógyítása),
  • mirigyek normalizálása,
  • hegek, striák és elszínezõdések csökkentése.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük