Az egyik legszínesebb tervezõkkel való együttmûködésben létrehozták a Mac Cosmetics legújabb kozmetikum termékcsaládját. MAC x CHRISCHANG limited edition 14 darabból álló sminktermékek termékcsaládja, melynek mesés és elragadtató csomagolása van. Mit eredményezett a tervezõkkel való együttmûködés? Mit találunk ebben a kollekcióban, ami már májusban elfoglalja helyét a piacon?

Chris Chang az egyik legszínesebb karakter a divatvilágban, mert tervezései kifejezõ színeket kombinálnak a mûvészettel és inkább a különbözõ kultúrák népi motívumaira emlékeztet. A tervezõ a színek királynõje, kreativitása és mûvésziessége nem ismer határokat. Chang úgy tûnik, hogyelmosta az elegancia és a színes stílus közötti határvonalat és megmutatta, hogy az elképesztõ színek is dominálhatnak az elegáns nõknél. Pontosan ilyen a MAC x CHRISCHANG kollekció.

A tizennégy kozmetikum termék között csupa színes, szenvedélyes és mintás kínálatot találunk. A csomagolást különösen Mac Cosmetics számára készítette egy Shanghai tervezõ, ami mintákkal és színekkel elragadott bennünket. Érdemes közelebbrõl megtekinteni a kollekciót, mert a tervezõ excentrikus személyisége nagy hatással volt a napos, színes és eredeti színes kombinációkra a sminkben. A tizennégy kozmetikum termék között szemhéjfestéket, ajakrúzst és arcpírt találunk. Dominálnak az ibolya, pasztell kék, piros, rózsaszín és narancs színek, de a kollekcióban ugyanakkor sárga ajakrúzstis találunk!

Mac együttmûködése Chang márkájával, Poesiával az elsõ ilyen fajta projekt. A Mac Cosmetics vezérigazgató, James Gager elmondása szerint õ is alig várja a májusi MAC x CHRISCHANG kollekcióbemutatását. A Shanghai tervezõvel való együttmûködés során nemcsak a csomagolásra gondoltak, hanem a termékcsalád létrehozásának egyéb szempontjaira. Chris Chang is részt vett a tervezésben, az árnyalat kiválasztásában és még a vizuális kampányban is. Tagadhatatlan, hogy Mac és Poeasia kínálata egy érdekes premier .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük