Infallible Alapozó 24 órán át tartó hatással L’Oreal Párizstól olyan kozmetikum, melynek formulája tökéletesen alkalmazkodik a bőrhöz. Nők által értékelt és kedvelt, de egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. A kínálatban megtaláljuk az ikrét erős matt finissel, Infallible 24h Matte. Azonban, ma a hosszantartó Infallible alapozó alap verziójáról beszélünk.

Infallible bármely szituációban

A neve mindent elmond, számíthatsz az alapozóra és tudod, mit kapsz a L’Oreal Paris kozmetikumoktól. Hosszantartó alapozókéntvan bemutatva, mely nem köt kompromisszumokat a sminkben. Infallible 24h egy egész napos hatékonyság és komfort. Az alapozó hét árnyalatú, mely elvegyül az arcbőrrel és természetes hatást kelt. Minden nő megfogja találni a neki megfelelő árnyalatot.

Az Infallible 24h L’Oreal Párizstól összetett hatása többnyire tévedhetetlenség egy teljes napra . A kozmetikum tökéletesen alkalmazkodik az arcbőrhöz és lefedi a tökéletlenségeket, de ugyanakkor táplál. Ennek jellemzője, hogy ellenáll a dörzsölésnek, valamint hiányzik a csillogás, maszk hatás vagy szárazság.

Innovatív összetevők

A hosszantartó alapozó L’Oreal Párizstól Coresystem technológiával rendelkezik (bogozott, rugalmas és hatékony takaró szerkezetű)és minden bőrtípusra ajánlott. Komplex hatóanyagokat tartalmaz, mint a hialuronsav ami rendkívül hidratáló ésélénk színű pigmentjei vannak a tökéletlenségek és elszíneződések tökéletes lefedéséhez. A formula magnézium és C vitaminnaldúsított.

Coresystem technológiával az Infallible 24h láthatatlan és ellenálló hálóval fedi le a bőrt. Speciális formulával megtervezve egyenlő színt biztosít az arcbőrnek, tökéletes fedést, természetes frissességet, eltávolítja a fakóságot, mattítja a ragyogásra hajlamos részeket és véd a káros UV sugaraktól.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük