Férfi, ha véletlenül erre a honlapra léptél, menekülj! Tedd ezt, amilyen gyorsan csak lehet, mert amirõl most beszélünk, távolról sem lesz érdekes számodra. Inkább hívd el anyukád, nõvéred, feleséged vagy barátnõd és ültesd a képernyõd elé. Csak a nõk tudják milyen az, szempilla problémákkal küszködni. Az õ számára kínáljuk a megoldást!

Mi nõk vagyunk. Mi aktívak vagyunk. Mi mindig szépen akarunk kinézni. Mi nem’akármiért költünk olyan sok pénzt a szépségápolási kezelésekre, ugye? Lehet, hogy néha egy kis élvezetért tesszük. Néha, hogy jobban vegyenek észre bennünket… a férfiak, a többiek. A szempillák a szépség lényege! Valószínûleg egy nõ sem tudja magát szempillák nélkül elképzelni! Úgy tûnik, az arc elveszítene kifejezõségébõl.

Többségünk aktív életet él. Dolgozunk, utazunk, gondot viselünk otthonunkról és gyermekeinkrõl. Nem vagyunk képesek hosszú órákat tölteni a szalonok kanapéin. Ami még rosszabb, hogy nincs idõnk békében és csendben egy csésze kávét meginni. És mi van a sminkkel? Mindig sietve visszük fel, néha a kocsiban vagy a metrón, a gyerekünk mellett, aki figyelmet igényel. Szempillaspirál foltok a szem körül? Meeeh…  csak a szokásos.

Ismerd be, ez a probléma ismerõs. Biztosan, te’is azok közé tartozol, akik’nem elégedettek a szempillaspirál minõségével. Nem csak az állandó rohanás, hanem a szempillaspirál kefe, amit nehéz forgatni. Ez egyszerûen nem mûködik. A panda szem effektus garantált. Nem számít, mit teszel, mindig kudarcba fullad, minden egyes alkalommal. Hacsak nincsen legalább fél órád minden nap, hogy elkészítsd a tökéletes sminket és még fél órád, hogy lemosd az arcodról. Tudod-e mi mást csinálhatnál ebben az órában?

Azt gondolod: Talán meg kellene hosszabbítanom a szempilláim?’ Biztosan ez is egy megoldás. Ugyanakkor legyél tisztában azzal, hogy a kezelés éves költsége és a feltöltési kezelések költsége megegyezik egy városon kívüli kiruccanás költségével. Inkább egy hotel medencéje mellett feküdnénk,mint egy szalon kanapéján.

Mi megtaláltuk a megoldást! De valószínûleg, nehéz lenne rábeszélni erre az ötletre. Hallottál-e a szempillanövesztõ szérumokról: Ez egy igazi forradalom a szempilla ápolásban. A szempillaspirálok legjobb alternatívája. Helyben legyõzi a versenytársakat. Igen, ez lehetséges, mert az ilyen kozmetikumok tápláló és szépítõ mûködést kombinálnak. Csupán egy kefe mozdulattal!

A legikonikusabb termék, véleményünk szerint Nanolash szempillanövesztõ szérum. A termék áráért mûszempillákat kaphatsz, de csak a fél szempilla vonal lefedését… Valószínûleg egyetértesz, hogy okosabb a természetes szempillákat ápolni, ugye? Senki sem szeretné elveszíteni a szempilláit. Valóban megöregszünk egy nap, de ezért még nem muszáj csúnyának lenni.

Valószínûleg azt gondolod: ‘Mit csináljak ezzel a ’masszív’ 3 ml mennyiséggel? Ez a mennyiség szinte semmire sem elég. Kevesebb, mint a gyûszû. Íme, a meglepõ tény. Nanolash szempillanövesztõ szérum nagyon költséghatékony. Hinned kell ebben. Vagy higgy az ezernyi nõnek, akik elégedettek a termékkel. Legjobb, ha jómagad kipróbálod a Nanolasht és meglátod, hogy a Nanolash szempillanövesztõ szérum tényleg mûködik!

A Nanolash interneten vásárolható meg. Nagyon hamar egy jóképû kézbesítõ meglátogat egy kis csomaggal a kezében. Szavunkat adjuk, hogy miután átveszed a Nanolasht, érezni fogod az erõt. A szempilla növekedést stimuláló mûködésének és a csodálatos növényi kivonatok erejét. Számunkra ez luxus egy matt fekete csomagolásban. És ugyan melyik nõ nem szereti a luxust?

Ohh…, nyílván az idõhiányról beszéltünk, errõl az állandó rohanásról. A Nanolash szempillanövesztõ szérumot rendszeresen kell használni, türelemmel és precízen. Ezt nem tagadjuk, viszont tisztázzuk ezt a részt.

A rendszeres fél percet jelent, minden nap, smink lemosás után. A türelem körülbelül4 hetes várakozást jelent. A precizitás a szempillanövesztõ szérum kezelésére és alkalmazására vonatkozik, mint egy láthatatlan szemhéjtus. Könnyû, gyors és problémamentes. Biztosak vagyunk benne, hogy mindannyian legalább ezt a keveset szentelhetitek, hogy olyan szempillátok legyen, amilyet mindig is szerettetek volna.

Nocsak, nocsak… De miért foglalkozna bárki ilyen dolgokkal? Lehetetlen ’ egy szempillanövesztõ szérumnak helyettesíteni a szempillaspirált vagy a mûszempillákat. Íme, a következõ meglepetés – nem tévedhetnél jobban! Nanolash szempillanövesztõ szérum többdimenzionálisan mûködik; erõsít, hosszabbít, vastagít, javítja a sûrûséget és behajlítja a pillákat. A hosszú szempillák a küszöbön állnak. Valójában minden nõ küszöbén állnak.

Van még valami, amit meg kell említenünk? Valójában, nem ’ említettük, hogy a Nanolash szépen elfér a táskában. A tubus kicsi, akár az is mondható, hogy a Nanolash utazó méretben értékesíthetett. Korlátok nélkül használhatod a terméket. Ha csak nem vagy terhes, nem eteted a babád tejjel vagy még nem ünnepelted meg a 18. születésnapodat. Ráadásul,a Nanolash szempillanövesztõ szérumot a szemöldökre is használhatod. Továbbá, pénzt is spórolhatsz, és egynél több Nanolash tubust vásárolhatsz egyszeri vásárlással. Ezúton, a termék ára csökken. Szétoszthatod a tubusokat barátnõidnek, anyukádnak, nõvérednek vagy egy másik lánynak.

16 Komment “Nanolash szempillanövesztõ szérum. Gyors megoldás azok számára, akik mindig sietnek!”

 1. Ilona

  Csak megerősíteni tudom, hogy nagyon hatékony;) ez a kis csomag hat hónapig tartott és pontosan az utasításoknak megfelelően használtam.

  Válasz
 2. Móni

  Én a műszempilláim levétele után kezdtem használni a szérumot. Két hete alkalmazom és már látom a különbséget. A szempillák nem hullanak ki és hidratáltak.

  Válasz
 3. Margó

  ha tényleg ilyen jó, nekem is meg kell vennem! 😀

  Válasz
 4. Alexandra

  Egyszer revitalash-t használtam és elégedett voltam vele. Már nem használom, de úgy érzem, újra hosszú szempillákat szeretnék 😀 ez a szérum valóban csábító 😀

  Válasz
  • Patri

   ugyanolyan jó, mint a revitalash, szóval én ajánlom. 🙂

   Válasz
   • Manna

    a nanolash hatása jobbnak tűnik és a kezelés után hosszabb ideig látható

    Válasz
 5. Karolina

  Nem is értem, miért költenek ilyen sok pénzt ezekre a szérumokra, ha ricinus olajt is lehet használni, ami olcsóbb

  Válasz
  • Manna

   Én még nem vettem észre, hogy a szempilláim hosszabbak lennének. A ricinusolaj irritálta a szemeim, hogy antibiotikumokat kellett használnom.

   Válasz
 6. Izabella

  remek szérum. Azért vettem, hogy erősítse a gyenge pilláim és nem várom el, hogy hosszabbítsa őket (és gyorsa)

  Válasz
  • Bea

   itt is ugyanez a helyzet. Először sötétebbek lettek. Egyértelműen látom a különbséget, mert szőke vagyok és mindig is világosabb szempilláim voltak, szinte láthatatlanok.

   Válasz
   • L Anna

    Én azt vettem észre, hogy a szérumtól a szempilláim hosszabbak és még mindig nőnek! Több van ebben a szérumban 🙂 imádom

    Válasz
 7. Inci

  Többször is hallottam a szérum nevéről, de én már megszoktam a revitalash-t. De ki tudja, lehet, egy nap kipróbálom 😀

  Válasz
 8. Korinna

  Láttam, hogy mit tett a barátnőm szempilláinak! Nagyszerűen működik! Bár túl drága nekem.

  Válasz
 9. Lara28

  Én a szemöldökön szeretem használni, és sűrűbb lett 🙂

  Válasz
 10. MajaB

  Jó szérum, semmi más. Az összes menő termék ugyanúgy működik.

  Válasz
 11. Kamilla

  A kedvenc szérumom! :)) ritka kozmetikum, amit ajánlhatok :))

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük