Olyan szemöldökformázó szappant keresel, amely nem csak órákon át a helyén tartja a szemöldököd szálait, de az ápolásukról is gondoskodik? Akkor jó helyen jársz! Mi összeállítottuk neked a valaha létezett 5 legjobb szemöldökformázó szappant tartalmazó rangsorunkat. Ismerkedj meg ezekkel a páratlan, nők által világszerte rajongot sminktermékekkel, és válaszd ki közülük a számodra legtökéletesebbet. Neked melyik nyeri el majd a tetszésedet? 

A legjobb szemöldökformázó szappan: melyiket válasszuk?

Egy jó szemöldökformázó szappan képes helyettesíten a géleket, waxokat, pomádékat és laminálókat. A szappannal való szemöldökformázás egy kifejezetten stílusos és igazán nagy szaktudást nem igénylő technika. Egyszerűen csak egy kevés szappan kell a megigzításához.  A mindennapos smink elkészítésén túl, a szemceruza, szemöldökpor és más termékek rögzítéséhez is használható. A szemöldök szappan a segítségedre lesz abban, hogy megalkothasd a kifutókon és az Interneten mostanában oly trendi dús szemöldököket. Ehhez melyik szemöldökformázó szappanra essen a választásod? A döntés nem egyszerű … Szolgáljanak sorvezetőként a jó összetevők, a tartósság és a nem túl sűrű formula kifejezések.  Vess egy pillantást az általunk összeválogatott top 5 szemöldökformázó szappanra és válasz az igényeidnek leginkább megfelelőt. 

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Mérete: 30 g

A Nanobrow Eyebrow Styling Soap a legerőteljesebb szemöldökformázó, amellyel csak összeakadhatsz. Ez a különleges szemöldökformázó termék minden technikához alkalmazkodik. A 30 g-os tégely nagyon sokáig kitart majd (a piacon elérhető legnagyobb kiszerelése ennek van). Megemeli, rendbe teszi és formázza a szemöldököd, pontosan olyan lesz, amilyenről mindig is álmodtál. A gél szerű, könnyen felvihető formula nem koszol, viszont extrém tartós eredményt garantál. Dússá és határozott vonalúvá teszi a szemöldököt a hatás pedig egész napon át garantált. Ez azon termékek csoportjába tartozik, amelyek először voltak képesek a laminálást utánozni, mindezt drága kezelés nélkül. A Nanobrow Eyebrow Styling Soapot minden szemöldökre ajánlják – legyen az vékony, vastag vagy kezelhetetlen. Elmondható róla, hogy nem csak nagyon tartós, de csúcsminőségű alapanyagokból készül. A formula alapját a glycerin adja, amely nem csak a tartósáról gondoskodik, de megvéd a sérülésekkel, károsodásokkal, és a szálak kihullásával szemben is. A Nanobrow Eyebrow Styling Soaphoz tartozik egy speciális kialakítású ecset, amely lehetővé teszi az ívek ideális formázását. Pontosan elér minden hajszálat még a legrövidebbeket is. A könnyű, géles formulának hála nem nehezíti el a finom szemöldökszálakat. Megőrzi a formájukat, így igazításra sem lesz szükség. Nem lesz foltos a végeredmény, a fehér maradványoktól, csomóktól és ragacsosságtól nem kell tartanod. A használatához nem szükséges nedvesség, már közvetlenül a tégelyből kenhető. Nagyszerűen kombinálható más sminkekkel.

Több információ a hivatalos honlapon: nanobrow.hu

Előnyei: a természetes összetevők, a stílusa, a könnyű alkalmazhatósága, nem igényel vizet a használata, kényelmes csomagolás, a precíz ecset, a hidratáló formula, a több órán át tartó hatás, hogy nem hagy nyomot, illetve a ragadásmentes végeredmény.

Hátrányai: -.

2. Lash Brow Soap Brows

Mérete: 25 g

A Lash Brow Soap Brows szappanja nem csak dúsít, de órákon át az íveket is megőrzi tökéletesnek. A géles gyanta formulájának hála erősen tart, a nap folyamán igazításokra sem lesz szükséged. Úgy alkották meg, hogy még a legmakacsabb szőrzettel is elbánjon. A Lash Brow Soap Brows formulája illatanyagban bővelkedik, erről a gyártó úgy vélekedik, hogy a kellemes illat még kényeztetőbb élménnyé teszi a sminkelést. A használatához nem szükségeltetik víz. A termék állatkísérlet-mentes, tökéletes vegánok számára, és 96%-ban természetes anyagokból készült.

Előnyei: a nagy kiszerelés, a hidratáló formula, nem igényel vizet, órákon át tart, nincs visszamaradó termék, a végeredmény ragadásmentes. 

Hátrányai: -.

3. Lamel Insta Brow Fixing Soap

Mérete: 13 g

A Lamel Insta Brow Fixing Soap amellett, hogy gondoskodik a szemöldök szőrzetről, az elegáns megjelenést is órákra garantálja. A tökéletes íveken túl, a dúsítás is elintézett. Az áttetsző formulájának hála más kozmetikumokkal kombinálva is nagyon jól működik – legyen az ceruza vagy por. A géles koncisztenciájának hála minden erőfeszítés nélkül tehető a szemöldökökre. A Lamel Insta Brow Fixing Soap lehetőséget teremt arra, hogy a megfelelő irányba és formát alakítsd ki. Ránézésre a szemöldök fényesebb, határozottabb vonalú és telt lesz. A szappanhoz tartozik egy hajlított végű ecset is.  

Előnyei: nem hagy maga után fehér darabkákat, nem csomósodik, nagyszerű kialakítása, kényelmes csomagolás, precíz ecset.

Hátrányai: kevéssé tartós, szükségeltetik hozzá víz. 

4. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax

Mérete: 8 g

Az Anastasia Beverly Hills szemöldökformázó szappanja gyantás formulájának hála jól illeszkedik a szemöldök formázásához és dizájnolásához. A viasz közepes tartást biztosít, de megemeli és a helyén tartja a szemöldökét, hogy bolyhos és tollas megjelenést biztosítson. A végeredmény kifejezetten természetesnek hat majd. Több órán keresztül a helyén marad. A töményebb, gyantásabb formulája ellenére nem szükségeltetik hozzá víz. Egy csapásra megemeli a szemöldököket. Hiányos és vékony szemöldökhöz jó igazán. A termék állatkísérlet-mentes és vegán. A vízbázisú formulában nincs sem parabén, sem olajok, amelyek eltömíthetnék a pórusokat. Az Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax Soap bájos arany és pink csomagolásban érkezik. 

Előnyei: természetes összetevők, könnyű használat, kényelmes kialakítás, nagyszerű dizájn, hidratáló formula, nem kell hozzá víz.

Hátrányai: kevéssé tartós, kis kiszerelés. 

5. West Barn Co. Soap Brow

Mérete: 25 g

Ez az afféle szemöldökfromázó szappan a sokoldalúságának és a minden szemöldökön történő használhatóságának hála tett szert ilyen nagyfokú népszerűségre. A West Barn Co. Brow Soap a segítségedre lehet abban, hogy úgy formázd a szemöldöködet, ahogy csak szeretnéd. A sminkmestereknek azért esik erre a kozmetikumra a választásuk, mert a benne található természetes összetevők a bőr és a szőrszálak ápolásáról is gondoskodnak. Az összetétele 100%-ban természetes. A gyártó szereti hangsúlyozni, hogy a hatása tartós. Bár nem olyan erős, mint az előbbi, a tulajdonságaik nagyban hasonlítanak: puhít, stabilizál és a helyén tart. 

Előnyei: a nagy kiszerelés, a természetes összetevők, a nagyon stílusos csomagolás, kényelmesen használható kialakítás, hidratáló formula.

Hátrányai: fehér termék maradványokat hagy, víz szükséges a használatához, kevésbé tartós.