Kicsit meglepő, hogy manapság, amikor annyi csodálatos szemöldök sminktermékhez juthatunk hozzá, a szemöldök formázásának legnépszerűbb módja a… szappant használó módszer! Ez azért van, mert a szappan egyedülálló, felejthetetlen hatást biztosít a gyönyörű és precízen formázott szemöldöknek! Szóval, ha követed a legújabb sminkelési trendeket, akkor mindenképpen próbáld ki a  Nanobrow Eyebrow Styling Soap-ot – ez egy fantasztikus szemöldökszappan, ami elrabolta kolléganőink szívét!

Hagyományos szemöldökszappanok – miért nem működnek?

Eleinte gyakori volt, hogy “közönséges” glicerin alapú szappanokat használtak a szemöldök sminkeléséhez. Ezek használata nem volt igazán kényelmes vagy egyszerű: vízzel kellett keverni őket és a keverék a végén minden alkalommal más állagú lett – túl folyós vagy túl sűrű. Ráadásul nem működtek jól más színezett szemöldök sminktermékekkel. Ezért hoztak létre speciális, a szemöldök sminkelésre szánt szappanokat – a Nanobrow Eyebrow Styling Soap az egyik ilyen termék.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – szemöldök szappan

Több információ a hivatalos honlapon: nanobrow.hu

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – a profik kedvelt szemöldökszappanja.

Mit szólnál egy olyan szemöldökszappanhoz, amelyet nem kell vízzel összekeverni, hiszen közvetlenül a tartályából használható? Ez a Nanobrow Eyebrow Styling Soap! Az egyedülálló, finomított vegán szappan azonnal megszelídíti még a nagyon rakoncátlan és nem együttműködő szemöldökszőrszálakat is és formába hozza őket a nap folyamán! Gél állagú, átlátszó formulája minden bőr- és szemöldökszínhez illeszkedik. A szappan egész nap a helyén tartja a szőrszálakat anélkül, hogy feszítené a bőrt. A termék másik előnye a rendkívül egyszerű és kényelmes alkalmazás: a szappan nem igényel vizet és önmagában vagy más színezett sminktermékekkel, például ceruzákkal, púderekkel és pomádékkal kombinálva is használható. Mindezek megvásárolhatók a Nanobrow weboldalán: www.nanobrow.hu.

Szemöldökformázó Szappan Nanobrow

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – szappanos szemöldök egy szempillantás alatt. Lépésről lépésre

Ilyen egyszerű! Mivel a szappan víz nélkül működik, a stilizálás nagyon könnyen megy!

Csak:

1. Nyisd ki a szappant tartalmazó tégelyt.

2. Kanalazz egy kis mennyiségű Nanobrow Eyebrow Styling Soap-ot a kefére.

3. Formázd a szemöldöködet úgy, ahogyan szeretnéd: trendinek számít, ha felfelé fésülöd őket.

A Nanobrow Eyebrow Styling Soap használatával elkészített szemöldök elegáns és tiszta megjelenésű! Ráadásul, amint a szappan megszárad, a szemöldököt rögzíti és javítja a volumenét. A kozmetikum emellett rendkívül hatékony és több hónapig tart, amíg a tégely elhasználódik. A lezárt, tömör tartály becsomagolható utazáshoz, így bárhol élvezheted a szappanos szemöldök hatást. Ez az, amire már régóta vártál!

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)