Lancome bemutatta smink kínálatát a következõ szezonra. A Lancome 2016 tavaszi kollekciója többnyire a My Parisian termékcsalád kozmetikumok pasztell árnyalatait képviseli. Milyen kozmetikumokat találunk a kollekcióban? Lancome két tételt kínál – szemhéjfesték paletta és arcpír fém dobozban finom párizsi stílusú grafikával.

Lancome 2016 tavaszára

Édes fémdobozokba rejtették a tavaszi sminket. Lancome inspirációjaként használta a tavaszi napsütést, friss szellõt és természetesen azt a boldogságot, amely jelen van a szívekben a meleg tavaszi napokon. A Lancome My Parisian tavaszi smink feltételezhetõen tükrözi a tavaszi hangulatot, a gyermekek örömét, világos és élénk színeket.

My Parisian Pasztell – szemhéjfesték

A Lancome 2016 tavaszi pasztell szemhéjfesték palettája fém csomagolással rendelkezik, ami krétás dobozra emlékeztet. Kilenc szép árnyalatot helyeztek kis kocka dobozokba külön fedõvel, melyek lazán helyezkednek el a csomagolásban. Ennek köszönhetõen egyenként kivehetõ a kívánt árnyalat és lehet játszadozni a tavaszi színek keverésével a szetten kívül. Érdekes, hogy a My Parisian Pasztell szemhéjfestéket nem csak a szemhéjra lehet használni, de az arcon is mint kiemelõ. A palettában kilenc rendkívül csillogó, tavaszi szín van (közülük arany, rózsaszín, bézs és lila árnyalatok). Ezek nem magasan pigmentált színek, inkább csillogást biztosítanak, mint fedést. My Parisian Pasztell Lancometól kissé nedves az érintésre.

My Parisian Cream Blush – arcpír

A Lancome tavaszi kollekció arcpírjának krémes formulájavan. Néhány árnyalatban kapható és az arcpír kis és kerek fémbõl készült csomagolásban kapható. A bájos arcpirosító matt finist eredményez (kiemelhetõ a szemhéjfestékkel). A My Parisian Cream Blush lányos pírtermészetes hatását nyújtja, könnyû a használata ujjakkal és gond nélkül kenõdik. Arcpirosító esetében arcpofákon kívül is lehet alkalmazni, mint pl. kiemelni az ajkakat vagy rózsaszín szemhéjfestékként használni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük