Minden nő szeretne dús és göndör szempillákat. Most mindössze 10 perc alatt elérheted ezt a hatást anélkül, hogy kimozdulnál otthonod kényelméből. Itt az ideje tehát, hogy közelebbről is megnézzük a Nanolash műszempillákat, amelyek forradalmasították a szépségpiacot!

Miért érdemes kipróbálni az otthoni szempilla hosszabbítást?

A szempillák a legszebb keretet adják a szemnek. Ezzel az állítással gyakorlatilag minden nő egyet tud érteni. A természetes szempillák azonban néha elég problémásak lehetnek. Általában nem olyan hosszúak és sűrűek, mint szeretnénk, és hiányzik belőlük a határozottság. Ráadásul egy szempilla életciklusa mindössze 2-4 hónap, utána kihullik.

Tehát általában nehéz a természetes és dús szempillákat megtartani. Ezért érdemes a szempilla hosszabbítás mellett dönteni. Ezzel az egyszerű kezeléssel minden nő elérheti álmai szempilláit.

A szempilla hosszabbítás szalonban való elvégzése problémás lehet. Nemcsak sok időt vesz igénybe, de negatívan befolyásolhatja a természetes szempillákat is. Kiderült, hogy nem ez az egyetlen módja annak, hogy Kim Kardashian-stílusú szempillákat kapjunk.

Nemrég jelentek meg a szépségpiacon a Nanolash öntapadós cluster szempillák. Otthon, mindössze 10 perc alatt felhelyezheted őket, amely állítólag akár 5 napig is kitart.

A Nanolash DIY Eyelash Extensions puhák és rugalmasak, és tökéletesen utánozzák a természetes szempillákat. Annak köszönhetően, hogy az otthoni alkalmazásra szánt fürtszempillák segítségével létrehozott szempilla megjelenés nem tartós, szabadon változtathatod és az igényeidhez igazíthatod.

DIY Eyelash Extensions – mit érdemes tudni ezekről a fürtszempillákról?

A DIY Eyelash Extensions különböző változatokban kapható. Választhatsz a következők közül:

  • egyetlen doboz műszempilla – 36 clustert tartalmaz 3 különböző hosszúságban és 8 stílusban, amelyek közül választhatsz;
  • egy komplett szempilla hosszabbító készlet – a készlet a tincseken kívül tartalmaz egy bondert, egy szempilla applikátor eszközt, egy sealert és egy Nanolash removert.

Érdemes megjegyezni, hogy a DIY Lash Extensions rendkívül hatékony termék. Alkalmazásonként átlagosan 4-5 fürtszempillát használnak fel. Ezért egy doboz akár 4 alkalmazáshoz is elegendő.

Hogyan kell alkalmazni a Nanolash fürtszempillákat?

Hogyan kell alkalmazni a szempilla hosszabbítást? A Nanolash szempillaspirálok használata rendkívül egyszerű és gyors. Mindössze annyit kell tenned, hogy követed a gyártó utasításait, amelyek a dobozban találhatók. Ezek az otthoni alkalmazásra szánt szempillák 3 lépésben alkalmazhatók:

  • vigyél fel egy réteget a kötőanyagból, és várj 30-60 másodpercet, amíg ragacsossá válik;
  • vidd fel a mászempillákat a szempillavonaltól kb. 1 mm távolságra az applikátor segítségével;
  • nyomd le a fürtöket az applikátorral, és vond be a szempillákat a sealerel, hogy megszabadulj a ragacsos rétegtől.

A felvitel nem tarthat tovább 10 percnél, és legalább 5 napig tart. A Nanolash DIY Eyelash Extensions illeszkedik a szem formájához, és a fekete csík ügyesen elfedi a vonalat, ahol a természetes szempillákkal találkozik.

DIY Eyelash Extensions – a csináld magad szempilla hosszabbítás valósággá vált!

A Nanolash DIY Eyelash Extensions egy prémium termék. A Nanolash könnyű, puha és fényűző fürtszempillái nagyszerűnek bizonyulnak az otthoni használathoz. Kényelmes és egyszerű felhelyezéssel, valamint akár 5 napig tartó tartóssággal rendelkeznek.

A különböző hosszúságú fürtöknek köszönhetően a hölgyek választhatnak akár orosz volumenű szempillákat, akár természetes szempillákat a mindennapi viselethez. Könnyedén kísérletezhetsz a szempilla kinézetével, amíg el nem éred a kívánt eredményt.