A LASHCODE egy innovatív szempillaspirál, amely teljesen új értelmet ad a sminkelésnek. A szempillákat ápolja, hogy hibátlanul nézzenek ki. Ezenkívül táplálja is azokat, hogy kihozza a szempillák természetes szépségét. És a legjobb ebben a szempillaspirálban az, hogy egyszerre teljesíti az összes fent említett feladatot.

A smink nem csak a makulátlan megjelenésről szól. Ez a termék azért jött létre, hogy kiemelje a nők természetes szépségét, ezért ahelyett, hogy károsítaná a szempillákat, mint ahogyan azt a műszempillák is teszik, bizonyítottan javítja azok állapotát külsőleg és belsőleg egyaránt. Fontos továbbá felismerni, hogy a szempillaspirálnak nem csak a szempillák természetes színének telítettségére kell összpontosítania, hosszabbítania és észrevehetőbbé tenni őket, hanem a kozmetikumnak feltétlenül meg kell adnia a szempilláknak az alapvető ápolást is tápláló összetevői által.

A GYÖNYÖRŰ TEKINTET TITKA

A titok végül kiderült – tudjuk, hogyan fokozzuk a szemeid lenyűgöző megjelenését finom és hatékony módon. A titok a szempillaspirál minimalista, szemet gyönyörködtető tubusában rejlik. A nők azért szeretik a LASHCODE szempillaspirált, mert a sminkkel támasztott elvárások két komponensét tökéletesen ötvözi.

 1. A LASHCODE az egyetlen szempillaspirál, amelynek intenzív pigmentjeit a szépítő, ápoló és a szempilla növekedést gyorsító anyagok legjobb kombinációja jellemzi.
 2. A LASHCODE egy olyan szempillaspirál, melynek szilikon applikátora tökéletesen pontos hatást képes elérni. A különböző hosszúságú rugalmas sörték a szempillákhoz igazodnak méretük és formájuk szempontjából is.

AZ ELBŰVÖLŐ SMINK

A LASHCODE a legjobb megoldást nyújtja azoknak a nőknek, akik hibátlan és hosszú élettartamú sminkre vágynak. A mély fekete pigment púderes formulájával minden egyes szempillát befed. Maximálisan meghosszabbítka és megvastagítja a szempillákat, ennek köszönhetően a szemek gyönyörű ívet kapnak, és a sminkünk sokkal nőiesebbnek tűnik. Ez egy olyan szempillaspirál, amely a szempillákat a kívánt színnel és formával , íveléssel és természetes külsővel ajándékozza meg. A legfontosabb azonban, hogy a hatás maximálisan tartós, és hosszú órákig hibátlan marad.

A LASHCODE még a szemhéjban található legrövidebb szempillákat is megszépíti, mivel a szilikon applikátor precíz pálcája és a jól fejlett sörték eléri azokat a helyeket is, amelyeket az átlagos ecsetek nem képesek. Az ilyen applikátorral való sminkeléskor a szempilla nem ragadnak össze, nem nehezednek el. Ehelyett a pillák tökéletesen elkülönülnek és fésültek lesznek. Az eredmény meglepően természetesebb, szebb pillákat jelent.

HATÉKONY ÁPOLÁS

A LASHCODE szempillaspirál innovatív megközelítést kínál a sminkelésben. Egy egészen más, nem műszempilla hatást ér el. Köszönhető ez az olyan tápláló anyagoknak, amelyek képesek megújítani és megerősíteni a szempillákat. Az itt felhasznált anyagok a szempillák azt a tulajdonságát hasznosítják, amit abszorpciónak (beszívódásnak) hívunk, ami az ápoló anyagok mély beszívódását jelenti egészen a gyökerekig.

A LASHCODE bársonyos összetevői között az alábbiakat találjuk:

 • Szója kivonat – a szempilla hosszabbításáért felelős kivonat; stimuláló anyagként működik, amely ellensúlyozza a sejtek öregedését és megerősíti a szempilla gyökereit, amelyeknek köszönhetően kisebb mennyiségben hullanak ki és gyorsabban is nőnek.
 • Búza kivonat – növényi kivonat, amely regenerál és táplál a sima, rugalmas és fényes szempilla érdekében.
 • Scutellaria baicalensis – más néven Baikal skullcap, értékes a haj flavonoidjai számára és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik; természetes szűrő, amely védi a szempillákat.
 • Panthenol – gondoskodó összetevő, amely jelentősen javítja a szempillák állapotát és mélyen regenerálja őket; a hidratálást optimális szinten tartja, melynek köszönhetően a szempillák még a smink eltávolítása után is rugalmasabbá, lágyabbá és selymesebbé válnak.
 • Az ifjúság vitaminja – tokoferol, melyet E-vitaminként ismerünk, főként hidratáló és erősen fiatalító hatásáról ismert.
 • Arginin – természetes aminosav, amelynek feladata a természetes lipid-gát megerősítése; a szempilla növekedését gyorsítja, mivel segíti a hatóanyagok mély beépülését.

lépj be a hivatalos honlapra – lashcode.hu

19 Komment “Ápoló Lashcode szempillaspirál. Lenyűgöző tekintet egy szempillantás alatt”

 1. Szandra

  Na így néz ki a FEKETE szín.

  Válasz
 2. tizen_egy

  Olyan spirált keresek, ami nem vízálló, viszont tartós. Belefutottam a lashcode-ba, amiről sok pozitív véleményt olvasok. Valóban olyan jó?

  Válasz
 3. ez_nem_én_vagyok

  mindenki mást szeret. Nekem nagyon bejött, a pilláim szuper hosszúak lettek és a termék igen tartós. Egész nap szépen tart, nem kell újrakenni. Nézd meg magad, de szerintem ez egy magas minőségű termék.

  Válasz
 4. Mari Koósné

  Azt imádom benne, hogy puhák lettek tőle a szempilláim. Előtte is szép hosszú és vastag pilláim voltak a spiráloktól, de sajnos szárazak lettek. Folyton azt éreztem, hogy óvatosnak kell lennem, nehogy letörjenek. 🙂

  Válasz
  • Gina

   igen, valóban zseniális. Már az első használat után azt éreztem, hogy “rugalmasak” lettek a szempilláim

   Válasz
 5. Magdaléna

  őszintén szólva, sosem találkoztam még ilyen jó termékkel, pedig próbáltam egy párat. MInden igényemet kielégíti: kifejező szemek, nem potyog le, nem kenődik el és nem szárad ki az anyag az üveg kinyitása után sem.

  Válasz
 6. Luna

  A hatása elképesztő. Kb mintha műszempillám lenne, csak ez természetes.

  Válasz
 7. Jenni

  Szerintem minden műszempilla borzalmasan fest, sokkal jobban szeretem a természetes külsőt. Inkább egy jó szérum egy jó spirállal, mint hogy tönkretegyem a szempilláimat azzal a sok mű vacakkal.

  Válasz
 8. Violetta

  Még csak most kezdtem el használni, de már most látom, hogy meg is maradok ennél 🙂

  Válasz
  • Flóra

   Én is 🙂 Korábban mindig olyanokat választottam, amik folyósak voltak, várni kellett, mire kicsit száradt. Na ez, ezt azonnal lehet használni. Plusz hát rendkívül jól mutatnak a szempilláim 🙂

   Válasz
 9. Dominika

  Brilliáns az applikátora: még a legkisebb pillákat is eléri és szépen fed. Ráadásul nem okoz semmiféle irritációt sem. Nagyszerű, egyszerűen nagyszerű.

  Válasz
 10. Heléna

  sosem használtam, de kétlem, hogy kondícionálna is. Nyilván lehet vastagabb egy szempilla és hosszabb hatású is, de hogy gyorsabban nőne vagy ilyesmi, nem tudom…

  Válasz
  • Nina

   Még nem használom annyi ideje, hogy meg tudnám ítélni, hogy gyorsabban nőnek-e a szempilláim, de az biztos, hogy sokkal erősebbnek tűnnek és nem olyan szárazak, mint előtte. Lehet, hogy a kondícionáló összetevők tényleg működnek.

   Válasz
 11. Lara Veresi

  Egy igazi must have spirál 🙂

  Válasz
 12. Anita

  minden smink, ami ezzel a spirállal készül, egy igazi művészet alkotás! 🙂

  Válasz
 13. Boszi

  ha ezt használom, nem is kell a szememet kihúzni, mert így is fantasztik a hatás

  Válasz
 14. Hilda

  Ez most valóban hatékony? Mármint korábban próbáltam olyan luxus kozmetikumot, ami 2 hónap után úgy kiszáradt és olyan sűrű volt, hogy nem lehetett használni. Persze a szempilláimon is szörnyen nézett ki, folyton lefeslett róla és hát ki is szárította a szálakat.

  Válasz
  • Bettina

   Az utolsó cseppig megtartja az állagát. 6 hónapig használtam minden nap és kiváló volt

   Válasz
 15. Glória

  ez valóban egy olyan termék, amit nem kell nap közben újrakenni. minden más sminkemen nap közben javítanom kell, de ez, ez fent marad szépen.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük