Forradalom a sminkben normális,a gyártók egymás ellen versenyeznek a változatos ötletekkel, hogy fejlesszék a kozmetikumokat. A smink lemosók közötti forradalom nem nyilvánvaló, ezért érdekes ennyire a legújabb  Phenicoptere termék, és mindenki érdekét szolgálja. Ezt a márkát a GLOV Hydro Demaquillage termékek termékcsaládja mutatta be. Honnan származik az eszköz jelensége?

Phenicoptere egy új, pár éves márka. Célja támogatni az idegrostok használatát a Szépség & Spa üzletben, és legfõképpen megdönteni azt a meggyõzõdést, hogy a drága kezelések szükségesek a mindennapi bõrápolásban. GLOV a smink eltávolító termékek sorozata, mely mikro szálakat használ és megerõsíti, hogy a bõrápolás lehet könnyû és egyszerû. A sminklemosás GLOV Hydro Demaquillage segítségével, nincs szükséged semmilyen kozmetikumra, csupán vízre, ezért teljesen ökológiai megoldásnakminõsül.

A GLOV-ban lévõ rostok mikro technológiával készülnek, ami azt jelenti, hogy észrevehetetlen a szem számára – 30-szor vékonyabb, mint a pamutszálak és 100-szor vékonyabbak, mint az emberi haj. Az új smink lemosó új és innovatív megközelítésének fejlesztése sok éves tanulmányozásba került a Phenicoptere számára. A GLOV termékeknek teljesen szükséges volt az innovatív mikro technológiáthasználni. A kutatások eredménye az a rost, mely mikro kicsi és különleges formája van. A keresztmetszet egy nyolckarú csillagra emlékeztet, ami sokkal hatékonyabb és könnyebb tisztítást biztosít.

GLOV Hydro Demaquillage megoldásként szolgál, mely sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos smink lemosó. Mindez a mikroszálas technológiának köszönhetõ – méretével és innovatív alakjával a GLOV garantálja a tökéletes smink lemosást csupán tiszta vízzel . A mikroszálas technológia sokkal hatékonyabb, mint a párnákban használt pamut. GLOV szálak behatolnak a bõr szerkezetébe és megtisztítják a szennyezõdéstõl, valamint a tengeri csillag szerkezet leköti a piszkot a csatornákban és nem keni el a bõrön. A víz felszívódásáért poliamid, míg a zsír felszívódásáért poliészter felelõs, azaz arostok második komponense a GLOV Hydro Demaquillage-ben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük