A Valentin Nap hamar itt lesz. Nem csak párod ajándékára kell gondolnod. Szükséged lesz egy kis piros érintésre ruha, ajakrúzs vagy körömlakk formájában. Semilac különleges körömlakkot mutat be külön Valentin Napra.

A Semilac körömlakkok közül a piros különbözõ árnyalatait találjuk. Élénk színek közül választhatunk, bordó, sötétvörös, brokát vagy anélkül. A következõket sorolhatjuk a legszebb és legnépszerûbb kategóriába: Intense Red, Red Carpet, Glitter Red, Dirty Red, My Love, Deep Red, Pearl Red Classic Wine, Elegant Cherry, Burgundy Wine, Tutti Frutti.

Semilac körömlakkjai csillogásban és intenzív színekben büszkélkednek. Tökéletesen lefedik a körömlemezt, nem repednek fel és nem esnek le. Fekete palackba van csomagolva, és talán ez az egyedüli hátránya. Sosem tudod, mikor fogy ki a termék, ezért nem tudhatod, hogy egyáltalán bele kezdjél-e a manikûrbe, mert lehet már nem telik a következõ rétegre. A Semilac piros körömlakkjának standard ecsete van – kicsi, szép nagy nyéllel, amit néha nehéz fogni. Ezenkívül a Semilac körömlakkok hatékonyak és nem sûrûsödnek be – ha helyesen tárolják õket.

Van néhány egyéb Semilac termék, amelyek érdemelnek egy kis figyelmet. Ezek: alapozó és fedõ réteg az egyben, vitamin alapú és Top No Wipe fedõ réteg. Az elsõ közülük egy alapozó körömlakk, amire késõbb a kívánt színes körömlakkot festjük. Védi a körömlemezt a száradástól és az elszínezõdéstõl, miközben meggátolja a köröm repedezését. Ráadásul E és B5 vitaminokat tartalmaz. Hasonló hatása van a vitamin alapú körömlakknak, amely egyszerre védi a színt és a körömlemezt. Top No Wipe ragyogást nyújt és védi a manikûrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük