A közelgõ tavasz színes színeiben mutatja be magát a tervezõk és néhány népszerû márka kínálatában. Számos beharangozást kapunk kozmetikumoktól pasztell, intenzív, mély, életvidám és napos színekben. Mit készített elõ OPI Nails 2016 tavaszára? Milyen körömlakkok fogják uralni a közelgõ tavaszt a New Orleans kollekcióban?

OPI egy világszerte ismert márka körömlakkok gyártásáról és értékesítésérõl. Gazdag kínálatában közel 300 körömlakk termékük van, melyek nem csak szép fényben tündökölnek, hanem vízállóak.Az OPI körömlakkok a legnagyobb hírességek kedvencei. Inspirációt adnak a stylistoknak és tervezõknek, mert minden flakon idõtlen stílust és tökéletességet ígér. Vajon a New Orleans Kollekció ugyanilyen lesz?

Az OPI Nails Kollekció legújabb körömlakkjai a következõ tavasszal tizenkettõ új színt mutat be, amelyeket New Orleans új alakja inspirálta. Ez a város energikus, barátságos, bájos, visszhangzik a jazz és kávé illat terjed utcáin. És most inspirációt adott egy ugyanolyan karakterû körömlakk elkészítéséhez. A New Orleans Kollekció tizenkettõ új színe tiszteleg a Louisiana város rendkívüli lelkei elõtt. Érzed a jazz-t a színben?

OPI New Orleans kollekció tizenkettõ körömlakk termékcsaládja, melyek két változatban kaphatóak. A körömlakkok klasszikus változatban és GelColour OPI rendszeralapján lesznek értékesítve. Milyen színeket találunk a kollekcióban?

1. Let Me Bayou a Drink – finom púder pink
2. Humidi-Tea – világos barna tejeskávé árnyalatban
3. Suzi Nails New Orleans – mély, klasszikus pink
4. I Manicure for Beads – intenzív lila
5. Spare Me a French Quarter? – szilva
6. She’s a Bad Muffuletta! – málna
7. Got Myself into a Jam-balaya – sötét púder pink
8. Crawfishin’ for a Compliment – bézs pink árnyalatban
9. Take a Right On Bourbon – klasszikus szürke
10. I’m Sooo Swamped – intenzív, mély zöld
11. Rich Girls & Po-Boys – égbolt mély árnyalata
12. Show Us Your Tips! – kék lila árnyalatban

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük