Elképzelni sem tudod, mennyien nincsenek megelégedve a szemöldökük megjelenésével. A hétköznapi valóságukban számtalan különböző terméket használnak az íveik igazításához.  Nem is férhet ahhoz kétség, hogy a szemöldökök formázása nagyon fontos, viszont túlzásba sem szabad esni. Az elmúlt évek során a szemöldökformázási trendek teljesen átalakultak. Az erősen kontúrozott szemöldököket felváltották a sokkal természetesebb, dúsabb formák. Hogyan tehetjük a szemöldökünket divatossá, ha azok vékonyak és szinte alig láthatóak? Van erre egy megoldásunk! 

A Nanobrow szemöldökformázó toll – elengedhetetlen a hiányos szemöldökök tulajdonosai számára 

Ez a szemöldökformázó toll mindenkinek kötelező darab, akinek hiányos vagy halvány a szemöldöke. Mindig bevethető – nem kell kihegyezni, mint a ceruzát, nem igényel extra segédeszközt, mint a pomádé, illetve nem potyog le az arcodra, mint a por esetében gyakran megesik. Tökéletesen elegendő a szemöldök tartós és teljes megfestéséhez. 

A Nanobrow tolla segít hatékonyan kitölteni bármilyen rést, esetleg korrigálni az asszimetrikus részeket. Apró vonásokkal bármilyen üres foltot lefedhetsz. A sokoldalúságának hála többféle megjelenést varázsolhatsz magadnak – a finom megjelenéstől, egészen az erős sminkekig.


Nanobrow Microblading Pen

A termék színekben kapható:

Könnyen használható, vékony hegyének hála csupa öröm a sminkelés. Könnyen meghúzhatod a szőrszálakhoz hasonlatos vonalakat. Ezzel dúsítva és az áhított módon formázva azt.
A Nanobrow szemöldök tollát azért alkották meg, hogy a microbladinget helyettesítse. Miből is áll ez? Megoldást kínál a fakó, vékony és ritkás szemöldökökre. Az ezzel a termék felhasználásával készült sminkek esetében a szőrszálakhoz megszólalásig hasonlító vonások fogják feltenni az i-re a pontot. Szabad szemmel nem fogsz tudni különbséget tenni közöttük.

Szórakozni, edzeni vagy úszni indulnál? Aggódsz, hogy a sminked nem lesz ezekhez elég tartós? A Nanobrow szemöldök tollal a microblading hatás egész nap és minden körülmények között tartani fog. A vízálló formulájának hála a sok órán át tartó hatás garantált. Gyakorlatilag nulla a kockázata a sminked ledörgölődésének. A tollnak hála nem csak a szemöldököd térfogata fog megnövekedni, de az önbizalmad is. 

Előnyök:

 • természetesnek tűnő hatás,
 • szimmetrikus szemöldökök,
 • kitölti a ritkásabb részeket,
 • intenzív színt ad,
 • nem lesz szükség igazításokra,
 • tartós eredmény

Szemöldökfestés a Nanobrow tollával – hatásai

Ahogy a microblading kezelés esetében, úgy ez a szemöldökformázó toll, is hihetetlen pontossággal és tartóssággal bír. A módszer segítségével nem csak a hiányos részek tölthetőek ki, de megteremtheted a szemöldök egységét. A microblading tollnak hála bármilyen hiányos részt, sebhelyet vagy aszimmetriát álcázhatsz, a tökéletlen vonalakról nem is beszélve. Nanobrow eyebrow pen – kinek a számára?

A szemöldök Nanobrow Microblading Pennel való megfestése akkor való neked, ha:

 • ha ritkás a szemöldököd és határozottabbá tennéd, 
 • ha értékeled a praktikumot és nem szeretnél igazításokkal bajlódni, 
 • ha folyamatosan hullik a szemöldököd (például egy betegség következményeként), és minden nap meg kell rajzolnod,
 • ha szeretnél gondoskodni arról, hogy a szemöldököd a magas hőmérséklettel, az intenzív konditermi munkával, sőt mi több az úszással is összeegyeztethető legyen
 • ha szereted a dús, ezzel együtt is természetesnek tűnő szemöldököket.