A Nanobrow Eyebrow Pencil: nagyon innovatív: ultravékony grafithegye lehetővé teszi, hogy valódi szőrszálakat rajzolj, háromdimenziós hatást biztosítva. A négy elérhető szín egyikével kitöltheted a szemöldöködet és minden rést elfedhetsz. Győződj meg a saját szemeddel, hogy mennyire hatékony!

A Nanobrow Eyebrow Pencil-t négy színben szerezheted be:

  • Eszpresszó,
  • Sötétbarna,
  • Világosbarna,
  • Szőke.

Ezeknek a gazdag és intenzív árnyalatoknak köszönhetően minden alkalomra tökéletes, kifogástalan sminket készíthetsz. A kifinomult hegye könnyedén kitölti az esetleges foltokat! Ez a ceruza a legnehezebben formázható íveket is kiemeli és fokozza azok volumenét.

A jól pigmentált színek elkápráztatnak szépségükkel. Végre úgy formázhatod a szemöldökét, ahogyan mindig is szeretted volna. A bársonyos formula nagyon tartós, és egész nap, bármilyen körülmények között kitart. Biztos lehetsz benne, hogy a smink nem fog elkenődni vagy lejönni.

A kifinomult Nanobrow Eyebrow Pencil

Ezzel a termékkel semmi sem lehetetlen! Még csak meg sem kell hegyezned, mivel automatikus és azonnal használható. A grafit tökéletes formájú, ami a legjobb professzionális eszközzé teszi a szemöldökformázáshoz! A színek minden részletre tökéletesítve vannak és illeszkednek a szemöldöködhöz. Válaszd ki a neked tetsző árnyalatot és kezdd el a színezést!

A Nanobrow Eyebrow Pencil nagyon gyorsan és kis erőfeszítéssel alkalmazható. Ez garantálja a mindig tökéletes és elegáns szemöldökíveket. Nincs jobb és gyorsabb módja annak, hogy egyetlen pillanat alatt elérd a kívánt szemöldököt. A végeredmény fantasztikusan néz ki és ami a legfontosabb, természetes.

Nanobrow Eyebrow Pencil:

  • ☑ szuper vékony vonalakat hoz létre
  • ☑ hosszú élettartamú, praktikus, pontos
  • ☑ természetes színnel tölti ki a szemöldököt
  • ☑ további szőrszálakat rajzol
  • ☑ látványos szemöldök hatást eredményez
  • ☑ hihetetlenül könnyen használható

A Nanobrow Eyebrow Pencil vékony, precíz grafithegye pontosan úgy kontúrozza az íveket, ahogyan te szereted. Először körvonalazd a teljes szemöldököt, az alsó szélétől kezdve. Ezután enyhén töltsd ki a kiválasztott színnel – az ideálisan pigmentált árnyalatok megkönnyítik a dolgodat. Tartsd szem előtt, hogy az alsó részek és a szemöldökfarok sötétebb és hangsúlyosabb legyen, mint a felső szélek. Ezeken a területeken a sminket összemoshatod, így természetesebb lesz a hatás! Az eredmény látványos lesz!


Nanobrow Eyebrow Pencil

A termék színekben kapható:

Hol vásárolhatok Nanobrow Eyebrow Pencil-t?

A ceruza nem az egyetlen kozmetikum, amelyet ez a márka készített. A Nanobrow termékcsalád összes terméke megtalálható a gyártó hivatalos weboldalán – www.nanobrow.hu. Ismerd meg őket és válaszd ki kedvenceidet.