A Golden Rose szilveszteri manikűr bombája tagadhatatlanul az új GR Ice Chic kollekció több árnyalatban. Kocka alakú üvegbe zárva mély színekkel és fénnyel brokát verzióban vagy nélküle. Vajon az Ice Chic képes volt létrehozni az ígért jégpáncélhatást a körmöknek?

SZÉLES SZÍNPALETTA

Golden Rose az év végén bemutatta legújabb körömlakk termékeit. A közelgő meleg évszakot szem előtt tartva, a márka meglepően széles színpalettával mutatta be új körömlakkjait. 82 szín és árnyalat közül választhatunk. Az Ice Chic bézs, rózsaszín, violaszín, barna, piros, kék, szürke és fekete színeket kínálja. A Golden Rose Ice Chic körömlakkjainak további kínálatában van ajégpáncél hatás, illetve néhány brokát szín. Sajnos, a zöld szín kínálata szegényes – Golden Rose csak tengeri zöld Ice Chic (nr73) körömlakkot kínál és brokát Ice Chicet a zöld finom árnyalatában (nr 104).

HOSSZANTARTÓ FORMULA

Golden Rose Ice Chic márka a színes körömlakkok termékcsaládja, mely tulajdonságnak köszönhetően meg fog maradni a piacon- szokatlan fény és tartós hatás fedő réteg szükségessége nélkül. Az Ice Chic körömlakk nagyon sima és fényes körömlemez hatást kelt. Golden Rose jégpáncél hatáshozhasonlítja kristálytiszta színnel társítva.

ICE CHIC FORMULA

Golden Rose Ice Chic Körömlakkok 0,4 Oz üvegpalackba vannak csomagolva, mely alakjával és átlátszó kinézetével jégkockára hasonlít. Összekötetésbe hozható a nevével és a jeges lakkok “hatásával”. Használathoz van egy normál ecset, mely lehet, hogy túl vékony és kicsi a körömlemezen. Ice Chic nail körömlakknak közepes vastagságú állagavan.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük