GlySkinCare amerikai bõrápoló termékek vonala, mely tudományos megoldásokon alapul. Argán száraz olaj intenzív hidratáló kozmetikum hajra vagy testre. Mit tud az Argán Száraz Olaj Testre & Hajra ajánlani? Milyen a GlySkinCare? Lent olvasható a mindennapi testápolásra alkalmas termék rövid leírása.

A GlySkinCare Argán Száraz Olaj fõként természetes Argán olajból (Argania Spinosa Kernel Olaj) és vitamin komplexbõl tevõdik össze magas tartalmú E vitaminnal (tocopheryl acetate). Emellett, a termék további természetes olaj lágyítókat (decyl oleate) és dimetikon – szintetikus szilikon olajt tartalmaz. Az összetevõk közül vegyi anyagok is találhatóak, mint a ciklopentasziloxán vagy diizopropil-adipát. Az összetevõk változatosak és hatékonyak.

GlySkinCare Argán Száraz Olajnak mélyen hidratáló formulája van, amelynek nem okoz nagy gondot felszívódni a bõrbe és hajba alkalmazás után. Ez az olaj nagy elõnye, mert egyéb termékek a kategórián belül olaj réteget hagynak, amitõl nehéz megszabadulni. GlySkinCare finom és a bõrt selymesen puhává és táplálttá teszi. Ugyanez vonatkozik a hajra, hogyha úgy döntünk, hogy Argán olajjal szeretnénk hajunkat ápolni, majd az eddig száraz és sérült hajszálak regenerálódnak és egészséges ragyogást kapnak.

GlySkinCare Argán Száraz Olaj spré formáját ölti, melynek használata nem okoz gondot. Testre vagy hajra 1-2 adag Argán olajat kell alkalmazni. GlySkinCare olajt közvetlenül nedves vagy száraz testre vagy hajra lehet alkalmazni. Argán Száraz Olaj tökéletesen használható olajmasszázsra is. Mivel a GlySkinCare különösen könnyû olaj formulát biztosít, használata során a bõr és haj nem lesz súlyosabb, így bármilyen korlátozások és dörzsölés nélkül használható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük