Az év elején, DermoFuture Precision bemutatta legújabb termékét, fõleg pulzáló arcmasszírozót egy 24 karátos arannyal bevont fejjel. DermoFuture masszírozót, amely segít fenntartani az arc körvonalait, nem olyan magas áron lehet beszerezni a legtöbb üzletben és online. DermoFuture pozitív véleményeket kap az éve leje óta. Nem csoda, hiszen az arannyal bevont arcmasszírozót érdemes tesztelni. Hogyan mûködik?

Mi nagyobb fejû masszírozót próbáltunk ki. A T-alakú DermoFuture masszírozó nagyon hasznos. A gyártó biztosít arról, hogy a masszírozó feje 24 karátos arannyal van 99,9%-ban bevonva és 6500 rezgést generál percenként. A bõr természetesen elveszti frissességét és rugalmasságát kollagén és oxigén hiánya és a különbözõ bõrhibák miatt, amelyeket külsõ és belsõ tényezõk okozzák. DermoFuture masszírozó ezt megelõzi. Masszírozás során a fej tiszta arany ionokat bocsát ki, amivel stimulálja a kollagén termelését. Arany ionok szabályozzák a bioelektromosságot a szervezetben, támogatják az anyagcserét és regeneráláka a sejteket, még a bõrben is. Napi 3 perc masszázs (legjobb reggel és este) elegendõ észrevenni az elsõ hatásokat.

Pulzáló arannyal bevont fejmasszírozó eltünteti a ráncokat azokon a részeken, ahol a test a leggyorsabban kezd öregedni – szem, száj, áll és nyak körül. DermoFuture ígéri, hogy a pulzáló masszírozó 24 karátos arannyal ilyen hatásokat fejt ki:

  • arc körvonalának javítása,
  • arc kontúrjának javítása,
  • vérkeringés serkentése ,
  • bõr oxigén ellátása ,
  • bõr rugalmassága.

Az arcmasszírozókat gyakran használják és minden boltban és online kaphatóak. Mégis, nem minden pulzáló masszírozó tartalmaz aranyat és nem ígér hatékony emelõ tulajdonságokat. DermoFuture ebben az esetben, a legigényesebb ügyfelek igényeit teljesíti azzal, hogy fejlett arc masszírozót kínál jó áron

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük