Gyakran szárítod és hőformázod a hajadat? Kétségtelen, hogy a forró hajsütővasak megkönnyítik a mesés frizurák elkészítését, de nagyon tönkreteszik a hajadat. Ha rendszeresen hőformázásnak van kitéve, a hajszálak veszítenek nedvességtartalmukból, így törékennyé és fénytelenebbé válnak. Ami még aggasztóbb, hogy a magas hőmérséklet eltorzítja a szálakat, visszafordíthatatlan károkat okozva szép fürtjeidnek.

A hajspecialisták szerint az összes hőformázó eszköz által termelt magas hőmérséklet az egészséges kinézetű és erős haj legfőbb “ellensége”. Hogyan védekezhetsz a hőkárosodás ellen? Ugye nem szeretnéd kidobni a hajszárítót? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád: egy jó hővédő spray-re van szükséged. Hadd mutassuk meg neked a legjobb termékeket, amelyekkel megvédheted a hajadat.

HŐVÉDŐ SPRAY RANGSOR

HŐVÉDŐ SPRAY nanoil

1. NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

termék honlapja: nanoil.hu

MILYEN HATÁSA VAN? Ez a spray 230°C/450°F hőmérsékletig védi a hajat. Azáltal, hogy láthatatlan és súlytalan bevonatot képez a haj felszíne körül, ez a termék tápláltabbá, fényesebbé és simábbá teszi a hajat. Ugyanez a bevonat UV-szűrőként is működik, így a haj védve lesz, miközben a napon töltöd a szabadidődet. Ezenkívül ez a Nanoil hővédő spray simává varázsolja a hajadat és kezelhetővé teszi azt a könnyed formázás érdekében. 

MIK AZ ELŐNYEI? Erős és gyönyörű hajad lehet még akkor is ha naponta hővel kezeled. A hajad sokáig hidratált és táplált marad. Bolyhos és rugalmas lesz.

FŐ AKTÍV ÖSSZETEVŐK: E-vitamin, selyemfehérjék. 

FELHASZNÁLÓK VÉLEMÉNYE: Ez az egyik legjobban értékelt hővédő, amely otthon és a professzionális szalonokban egyaránt megtalálható. Jó ár-érték arányú és egy flakon igazán sokáig elég. A súlytalan formula minden hajtípusnak megfelel.

2. ALTERNA CAVIAR LEAVE-IN HEAT PROTECTION SPRAY 

MILYEN HATÁSA VAN? Ez a spray megvédi a hajat a hajszárító, a hajsütővas és a nap által keltett magas hőmérséklettől. Száraz, sérült és érett hajra tervezték. Az ősz hajnak is megfelel.

MILYEN ELŐNYEI VANNAK? Láthatóan erősebb, egészségesebb és rugalmasabb haj, amely hidratált marad.

FŐ AKTÍV ÖSSZETEVŐK: A-, C-, B6-, B12-vitamin, biotin, kaviárkivonat.

A FELHASZNÁLÓK VÉLEMÉNYE: Az Alterna által kínált hővédőt egy igazán jó hajápoló terméknek tartják, amely mindig hozza az ígért eredményeket. Leginkább az érett, mély táplálást igénylő hajjal rendelkezők körében kedvelt. Az egyetlen hátránya az ára, amely egyes felhasználók  szerint túl magas.

3. OUAI HEAT PROTECTION SPRAY

MILYEN HATÁSA VAN? Tökéletes hővédelem nehéz, zsíros és vastag hajra. Olajmentes formulája könnyű összetevőket tartalmaz, amelyek nem csökkentik a frizura volumenét. Megtartja a vizet a haj belsejében, hogy megőrizze a hidratáltságot.

MIK AZ ELŐNYEI? Bolyhosabb és teltebb kinézetű haj, amely védve marad a hőkárosodástól.

FŐ AKTÍV ÖSSZETEVŐK: termikus polimerek.

A FELHASZNÁLÓK VÉLEMÉNYE: A felhasználók leírása szerint ez a spray tökéletes a nehéz és sűrű, seborrheára hajlamos hajra. Sok felhasználó azonban a magas ára miatt nem ezt a terméket választja. Néhányuk szerint a termék túl hamar elfogy.

4.BUMBLE AND BUMBLE HAIRDRESSER’S INVISIBLE OIL

MILYEN HATÁSA VAN? Ez a gazdag olajos formula védőréteget képez a hajon és magába zárja a vizet a tartós hidratálás érdekében. Ez egy ideális termék a rendkívül dehidratált, sérült, nehezen javítható szálakra. 

MIK AZ ELŐNYEI? A haj ellenállóbb lesz a termék által létrehozott védőrétegnek köszönhetően. A szálak puhává, fényessé és hihetetlenül kellemes tapintásúvá válnak.

FŐ HATÓANYAGOK: 6 növényi olaj, amelyet kókuszból, argánból, makadámiából, szőlőmagból, pórsáfrányból, édes mandulából vonnak ki.

A FELHASZNÁLÓK VÉLEMÉNYE: Ez a termék pozitív értékeléseket kap, főként a töredezett hajú felhasználóktól. Nagy plusz, hogy két méretben kapható. A kisebb, utazó méret lényegesen olcsóbb, mint a normál, meglehetősen drága változat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük