Volt már olyan, hogy belenéztél a tükörbe és azon kezdtél el aggódni, hogy milyen öregnek nézel ki? Gondolod, hogy a bőr öregedésének egyetlen gyógyszere a plasztikai sebészet? Nem feltétlenül. Gyakran elég egy jó smink, ami akár néhány évet is jelenthet. A fiatalító smink segít a ráncok elrejtésében és az arcszín megvilágításában. Hogyan kell csinálni? Nézzük meg!

Hogyan készítsünk fiatalító sminket? Alapozó

Kezdd a fiatalító sminket a megfelelő alapozó kiválasztásával. Ebben az esetben érdemes az érett bőrre szánt, vastag, krémes alapozókat megcélozni. A ránctalanító alapnak hidratáló és tápláló tulajdonságokkal kell rendelkeznie – nehéz lesz és olajos. Az ilyen típusú kozmetikai termékek világosító hatással is rendelkeznek, mely a bőr fénytöréséből származó fény visszaverésének képességében nyilvánul meg.

Hogyan készítsünk fiatalító sminket? Korrektor

segít elrejteni a látható ráncokat. Ebből a célból használj enyhén sárgás árnyalattal rendelkező terméket, és alkalmazt azt a lehető legmagasabban – a szempilla vonal alatt, ami elfedi a fáradt szemek hatását. A legjobb választás egy folyékony korrektor, amely ecsettel könnyen felvihető, így az pontosan kitölti a szem alatti ráncokat.

Hogyan készítsünk fiatalító sminket? Púder

Ahhoz, hogy egészséges és fiatalabb árnyalatú legyen az arcunk, használjunk rózsás árnyalatú púdert. Nagy ecsettel vigyük fel az egész arcra.

Hogyan készítsünk fiatalító sminket? Arcpirosító

Az arcpirosítókat arra találták ki, hogy a bőrnek egészséges megjelenést kölcsönözzenek, ezért ne félj használni. Válassz intenzív narancsos vagy rózsaszínű árnyalatokat, és használd bátran őket.

Hogyan készítsünk fiatalító sminket? Szájfény

Az intenzív színű, merész ajkak segítenek elterelni a figyelmet a szemkörnyék ráncairól. Ezért a szájfény a fiatalító smink nélkülözhetetlen eleme.

Hogyan készítsünk fiatalító sminket? Szemek

Az érett nőknek szemhéjfestékeket, szemceruzát és szempillaspirált kell használniuk. A leginkább ajánlott színárnyalat a világos rózsaszín és a sötétkék. A fekete szemceruza vizuálisan nagyítja a szemet, feltéve, hogy azt megfelelően alkalmazzák. Ezért győződj meg róla, hogy azt a szem vonalára precízen vidd fel, egészen a szem külső sarkáig. Az egész megjelenést egy csodás szempillaspirál teszi teljessé.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük