A közelgõ tavasz tele lesz színes stilizálással, ami általában bekövetkezik a visszafogott téli színek után. Érdemes tudni, mely színek passzolnak egymáshoz és milyen elemek illenek a stilizáláshoz. De ez nem minden! Ugyanolyan hasznos lehet tudni, milyen színes ruhát kombináljunk a körömlakkal. Lent olvass többet.

Egy rossz szín, amely nem stílushoz illõ, nem olyan jó ötlet és az egész megjelenést elronthatja. Mégis, mindig látható, ezért nem árt ismerni azt a néhány szabályt, amely jól jöhet a manikûr divat világában. A közelgõ szezon legjobb ötlete a világos színek fehér ruhával való kombinálása. Szóval mi lesz divatos?

Fehér + Bézs manikûr

A természetes kombinációk mindig divatosak. A fehér stilizálás nem kedveli az ellentétes körömlakk színeket, ezért a legjobb választás a nude, lágy rózsaszín vagy meleg barna manikûr.

Menta + tengeri zöld manikûr

A menta stílus bármely ruhatárban megtalálható. Ebben az esetben az erõs kontrasztok javasoltak. A világos és hideg menta tökéletesen jól megy a zöld sötétebb árnyalatival, mint a kék vagy tengeri zöld.

Tengerész csíkok + piros manikûr

Ki mondja, hogy a piros körmök csak a fekete ruhához illenek? A tengerész kék stílusú ruhadarabok is jól mennek a piros manikûrrel. Ha magadra szeretnéd kelteni a figyelmet, próbáld ki a pirosat vagy narancsszínt. Egyébként a rózsaszín árnyalatokban pompázó piros szín is okos döntés lehet.

Égszínkék + szürke és bordó manikûr

Minden stílus a kék árnyalataiban tökéletesen néz ki két változatban: vörösbor árnyalatú bordó és burgundi manikûr vagy kontrasztos szürke.

Sötétrózsaszín + fehér vagy pasztell manikûr

A sötétrózsaszín esetében, ami a következõ szezonban is divatos lesz, ki kell hagyni a kontrasztokat és inkább visszafogottabb színekkel próbálkozni. A legveszélyesebb opció a krémes fehér (a legjobb kikerülni a hófehér körömlakkot), míg a legbátrabb kombináció a sötétrózsaszín pasztell citrom színnel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük