A folyékony selyem összetevő az eredményes hajápolás egyik kulcsszereplője. Tudtad, hogy sok nő megpróbálja a hajába dörzsölni,mivel ha önmagában használjuk, a folyékony selyem soha nem ér annyit, mint egy jó balzsam. De melyik hajbalzsam a lehatékonyabb?

nanoil HAJKONDICIONÁLÓ FOLYÉKONY SELYEMMEL

A folyékony selyemmel gazdagított Nanoil kétfázisú kondicionáló most az élen jár a legkelendőbb hajápolási termékek között. Böngészd tovább ezt a cikket, hogy megtudd, hogy hogyan működik ez a pihe könnyű kezelés a hajad számára.

Nanoil hair conditioner with liquid silk | Egy bámulatosan működő kétfázisú hajápolási termék

Kétségtelen, hogy a Nanoil kétfázisú hajbalzsam-kondícionáló alkalmazása rendkívül egyszerű, mert nem igényel öblítést. Szinte pillanatok alatt meg is vagy a felvitelével: csak fogd meg az üveget, rázd föl és permetezd be a hajadat teljes egészében a kondicionálóval. A kis kiterjedésű selyemfehérjék csodálatos munkát fognak végezni: azonnal kisimítják és fényt adnak a szálaknak, napról napra javítva a megjelenésükön és erősítve a hajszerkezetet.

Ez a kétfázisú kondícionáló-balzsam egy igazi csodaszer, amely ötvözi a könnyed és gyorsan behatoló tápanyagok erejét a megjelenést javító és védő összetevőkkel. A víz / olaj textúra lehetővé teszi a kondicionáló számára, hogy eredményesebb és hatékonyabb legyen.

nanoil HAJKONDICIONÁLÓ FOLYÉKONY SELYEMMEL

Nanoil hair conditioner with liquid silk  | MILYEN HATÍPUSOKRA LEHET NYUGODT SZÍVVEL ALKALMAZNI?

Ez a folyékony selyemmel ellátott balzsam durva tapintású, merev és fénytelen, ráadásul igencsak kezelhetetlen hajkoronára illik a leginkább. Az ilyen frizura minden bizonnyal egy további fehérjeszükségletet fog felhasználni, amely a folyékony selyem – ez az összetevő erősíteni, táplálni és szépíteni fogja a hajszerkezetet.

A Nanoil által forgalmazott folyékony selymes hajbalzsam gyengéd, de mély helyreállító képességgel rendelkező, permet állagú készítmény, amely tökéletesen képes behatolni a hajszálakba, és pontosan oda juttatja a tápanyagokat, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. Ezzel a termékkel pillanatok alatt fényes, puha tapintású és kezelhető fürtöket kapsz majd. Tudtad, hogy a selyem a festett hajszín megőrzésére is alkalmas? Emellet persze megfelelő kezelést kínál vékonyszálú hajra is. Kétségtelen, hogy a Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner minden hajtípusra tökéletes.

Nanoil hair conditioner with liquid silk| ÖSSZETEVŐK

A folyékony selyem mellett, amely fényessé teszi a hajat és javítja a hidratáltságot, ez a Nanoil hajkondicionáló szer olyan búza fehérjéket is tartalmaz, amelyek felelősek a sérült hajszerkezetek helyreállításáért. Egy másik kulcsfontosságú összetevő a panthenol, amely szintén sima tapintásúvá teszi a hajat, és dúsítja a hajszálakat. Végül, de nem utolsósorban, a Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner termék olyan összetevőket tartalmaz, amelyek megvédik a szálakat a szélsőséges hőmérséklet ingadozásoktól és UV sugarak káros hatásaitól.

Nanoil hair conditioner with liquid silk | EREDMÉNYEK

  • Sima tapintású haj.
  • Könnyű kifésülés és megőrzött hajszín.
  • Védelem az UV sugarak és egyéb káros külső hatások ellen.
  • Fokozott ellenálló képesség és rugalmasság.
  • Az önkéntelenül göndörödő fürtökkel való megküzdés és statikus állapot megszüntetése.

Nanoil hair conditioner with liquid silk | ELŐNYEI A HAJRA NÉZVE

A Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner termék esetében elég egy használat hogy máris lásd a hajadon az elképesztő változást, kellemes tapintású és fényes lesz már egy alkalom után is. Mivel a hajszálak már nem hajlamosak a statikus állapotra vagy az önkéntelen göndörödésre, sokkal könnyebb lesz a kívánt frizurát beállítani. A haj végül kezelhetővé válik majd és nem gubancolódik össze teljesen többet. Néhány hét múlva még egyértelműbb lesz, hogy a haj láthatóan megerősödött. Sokkal jobban fog kinézni – még a színe is intenzívebbnek és mélyebbnek fog tűnni.

Nanoil hair conditioner with liquid silk  | HOL TUDOD MEGVÁSÁROLNI A TERMÉKET?

Az eredeti és utánozhatatlan Nanoil hajápolási termékek cakis rád várnak a hivatalos Nanoil webshop-ban. Minél több terméket rendelsz, annál alacsonyabb lesz az ár tételenként – és még a szállítás is ingyenes lesz. Látogass el a [nanoil.hu] oldalra, és tekintsd meg az összes haj-, arc- és testápolási termékcsaládot. Bővítsd a selyemmel ellátott hajápolási termék gyűjteményedet a Nanoil selyemmel gazdagított samponjával és hajmaszkjával egyaránt.