Hosszú és dús szempillákról álmodsz? Egy hatékony szempilla szérum a legjobb megoldás. A szempilla szérumok használatának célja, hogy serkentse a növekedésüket, miközben meghosszabbítja  és egyúttal sűrűbbé is teszi őket. Nem kell minden egyes terméket kipróbálnod. Olvasd végig a rangsorlistánkat és tudd meg melyik az 5 legjobb szempilla szérum!

Ismerd meg a TOP 5 hatékony szempilla szérum rangsorát, amelyek valóban működnek!

1. Nanolash Eyelash Serum 

Hogyan működik a Nanolash Eyelash Serum? Ez egy egyedülálló szempillaerősítő kondicionáló, amely több éves klinikai kutatás és a legmodernebb technológia segítségével készült, amely lehetővé tette egy ilyen hatékony és biztonságos termék létrehozását. Az aktív Nanolash szérum már az első használattól kezdve hat és a hatás már 10-15 napos rendszeres alkalmazás után látható. A szempilla szérum természetes összetevői garantálják a hosszú távú hatást. A szérum összetevői behatolnak a szempillatüszőkbe, serkentik azok növekedését és pozitívan befolyásolják a szőr szerkezetét. A belülről ható Nanolash kondicionáló javítja a szempillák állapotát, sűríti, sötétíti és hidratálja azokat. A formulát laboratóriumi szakemberek fejlesztették ki, így nem okoz allergiát vagy irritációt. A szérum szempilla növekedést serkentő peptideket, helyreállító biotint és hidratáló panthenolt tartalmaz. A Nanolash szérum formulája nagyszerű forrása a gyenge és törékeny szempillák regenerálódását elősegítő hatóanyagoknak: szója- és búzacsíra kivonat, baicalein és ginseng. A termék nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságokat biztosít, amelyek pozitív hatással vannak a szemhéjakra és a körülöttük lévő bőrre. Ajánlott szempilla szérum, amely segít valóra váltani a szép és dús szempillákról szőtt álmokat. Alkalmas kemoterápia után, allergiásoknak és kontaktlencsét viselőknek is. 

 • Milyen gyakran kell használni: Naponta egyszer
 • Hatásai: Az első látható hatások már 10-15 napos használat után jelentkeznek.
 • Méret: 3 ml

2. Lashcode Eyelash Serum  

Dús szempillákról álmodsz? A Lashcode lehetővé teszi! A Lashcode Eyelash Serum egy ápoló szempillaerősítő kondicionáló termék, amely mélyen regenerálja a meggyengült szempillatüszőket. Természetes összetevőkön alapuló formulája serkenti a hajszálak regenerálódását és növekedését. Az olyan aktív összetevők, mint a peptidek, arginin, baicalein, szója- és búzacsíra kivonatok elősegítik a szempillák gyorsabb növekedését, mélyítik a színt, volument adnak, valamint hidratálnak, így a szőrszálak erősebbek és kevésbé hajlamosak a sérülésre. A Lashcode szérum intenzív hidratálást és táplálást biztosít. Erősíti a tüszőket – a szempillák alapját -, megakadályozva azok kihullását és töredezését. A szérum minden egyes szempillát védőréteggel borít be és fokozza annak fényét. A hidratáló formula ellensúlyozza a szempillák elvesztését és elvékonyodását, ha véletlenül megdörzsölöd a szemed vagy túl durván eltávolítod a sminket. Néhány hét alatt gyönyörű hosszú, dús, szemet gyönyörködtető szempilláid lesznek.

 • Milyen gyakran kell használni: Naponta egyszer
 • Hatás:  Az első hatások 2 hét rendszeres használat után láthatóak.
 • Méret: 5 ml 

3. RevitaLash Eyelash Conditioner Advanced

A RevitaLash szérum szabadalmaztatott formulája biztosítja a szőrszálak mély táplálását és védelmét. A szérum segít javítani a szempillák rugalmasságát, hidratáltságát és fényét, alapvető tápláló összetevőkkel látva el őket. A termék tesztelt hatóanyag-komplexumot tartalmaz: nanopeptideket, aminosavakat, lipideket, biotint, zöld teát, ginsenget, szabalpálmát, búzát, ginkgo bilobát és körömvirágot. A szempilla szérum formulája növényi kivonatokon alapul, így garantálja a törékeny szempillák hidratálását, rugalmasságát és táplálását. Ajánlott naponta egyszer használni a töveknél. Sokak számára hátrányt jelenthet a nem túl vonzó ár. A szempilla szérum egy kicsit sűrűbb, mint a többi ajánlatunk, de nem kerül a szembe, viszont tartalmaz egy olyan hatóanyagot, ami növeli a termék viszkozitását.

 • Milyen gyakran kell használni: Naponta egyszer
 • Hatásai: Az első hatások 3-7 hét mindennapos használat után láthatóak.
 • Méret: 1 ml / 2 ml / 3,5 ml

4. RapidLash Eyelash Enhancing Serum

A RapidLash Eyelash Enhancing Serum egy finom és egyben nagyon hatékony szempilla szérum, amelyet a törékeny és gyenge szempillák táplálására, hidratálására és sűrítésére hoztak létre. A szérum hat, nagy hatékonyságú összetevő speciálisan összeállított keverékével van gazdagítva: peptidek, biotin, aminosavak, panthenol, szójaolaj és tökmagkivonat. Tökéletes a töredező, vékony, világos és rövid szempillákra. A formula minden szempillát ápoló réteggel von be, megvédve azokat a töredezéstől és a ritkulástól. Ez a szempillaszérum gyors, egyszerű és biztonságos módja a természetes szempillák meghatározásának. A kondicionáló hatékonyságáért polipeptidek, biotin, tökmagkivonat és biotin felelős. A vitaminokban gazdag, de nagyon zsíros szójaolaj hozzáadása miatt a szérum formulája kicsit sűrűbb, mint más szempilla szérumoké. 

 • Milyen gyakran kell használni: Naponta egyszer
 • Hatásai: Az első hatások 8 hét mindennapos használat után jelentkeznek.
 • Méret: 3 ml

5. XLash PRO Eyelash Serum

Az XLash egy hatékony szempilla szérum, amely a természetes összetevők erejével erősíti a kényes és gyenge szempillákat. A szérum a törékeny és törékeny szempillák ápolására, hidratálására és megerősítésére szolgál. Az XLash PRO szérum egy átfogó kombináció, amely támogatja a szempillák növekedését. Az egyedülálló keverék 4 hét alatt fejti ki hatását, sötétíti és sűríti a szempillákat. A készítmény nem tartalmaz semmilyen olajat, kíméletes a bőrhöz, és a szempillatövek erősítésére és védelmére összpontosít. Ez azt jelenti, hogy a termék biztonságosan használható, ha szempillahosszabbítást viselsz. Az ajánlott szempillaszérum hidrolizált búzacsíra fehérjéket tartalmaz, amelyek megerősített, kondicionált, növekedésre serkentett szempillákat biztosítanak. Az interneten találhatsz néhány olyan véleményt, amelyek szerint a szérum égő érzést okoz a szem környékén. A szérum használata nem ajánlott allergiások esetében – számos összetevője, bár növényi eredetű, allergiás reakciót válthat ki.

 • Milyen gyakran kell használni: Naponta egyszer
 • Hatásai: A szérumot a bőrre, a bőrre és a bőrre való tekintettel: Az első hatások 4 hét rendszeres használat után jelentkeznek.
 • Méret: 6 ml

Elemeztük számos szempillaszérum fogyasztó értékelését, akik részletes részleteket közöltek velünk az előnyökről, a használat kényelméről és természetesen a hatásokról. Számos nő véleményének figyelembevétele után elkészítettük a szempillák növekedését elősegítő hatékony szempilla szérumok rangsorát, hogy segítsünk megválaszolni a kérdést: melyik szempilla szérumot válasszuk.