A gyönyörű szempillák minden nő tekintetét egyedülállóan bájossá és csábítóvá tehetik. Sajnos a természetes szempillák sosem olyanok, amilyennek lenniük kellene. Ezért kísérleteznek a nők olyan lelkesen különböző termékekkel a szempilláik formázására. Melyek azonban a legjobb fürt szempillák az otthoni DIY szempilla hosszabbításhoz?

A legjobb fürt szempillák rangsora – kinek készült?

A nők nagyon jól tudják, hogy megfelelően kell ápolniuk szempilláikat. A különböző kondicionálók és szérumok használata azonban ritkán hoz azonnali eredményt. A természetes szempillák 3-4 hónapig élnek, utána kihullanak és újaknak adják át a helyüket. Ezeknek viszont időre van szükségük a növekedéshez, és ez egy ördögi kör lehet.

Tagadhatatlan, hogy nehéz teljesen természetes módszert találni az álmaid legyező szempilláinak elérésére. A szempillaspirálok nem mindig hozzák a kívánt eredményt. Nem marad más hátra, mint a félig tartós szempilla hosszabbítással próbálkozni.

Azonban ebben az esetben is sok kétség merül fel. A félig tartós formázás nem változtatható, ráadásul sok időt igényel. Súlyosan túlterhelheti a természetes szempillákat, és túlzott hajhulláshoz vezethet.

Bár úgy tűnt, hogy nincs több megoldás, a szépségpiacon megjelentek az otthoni alkalmazásra szánt fürt szempillák. Ezek a DIY szempilla hosszabbítások gyorsan hatalmas rajongótáborra tettek szert.

Ahogy egyre népszerűbbé váltak a DIY műszempillák, egyre több és több termék jelent meg a szépségpiacon. Azonban nem mindegyikük volt elég jó ahhoz, hogy megfeleljen a nők elvárásainak. Ezért jött létre ez a rangsor a legjobb műszempillák között.

Útmutatónak készült minden olyan nő számára, aki ezzel a nehéz választással szembesül. Csak azokat az otthoni alkalmazásra szánt fürt szempillákat választottuk ki, amelyek neves márkáktól származnak, és pozitív visszajelzéseket kaptak a felhasználóktól.

Fedezd fel a legjobb termékeket az otthoni szempillaformázáshoz!

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a szempillák otthoni formázása néhány évvel ezelőtt még nem volt lehetséges. Ma már azonban mindössze néhány percet vehet igénybe, ráadásul a hatás akár több napig is tarthat!

Az otthoni alkalmazásra alkalmas műszempillák nemrég jelentek meg a szépségpiacon. Minden jel arra mutat, hogy még sokáig rajta maradnak, hiszen a nők egyre szívesebben próbálják ki őket. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a tartós és gyors felhelyezés kulcsa a megfelelő termék kiválasztása.

Íme, a legjobb, otthoni alkalmazásra alkalmas fürt szempillák rangsora, amelyek biztosan nem fognak csalódást okozni egyetlen nő elvárásainak sem!

1. Nanolash fürt szempillák – DIY Eyelash Extensions

A szépségpiacon ma egyértelműen a Nanolash márkáé az első hely. Számos szempillatermékkel büszkélkedhet, köztük a DIY Lash Extensions termékkel is. Ezeknek az otthoni alkalmazásra szánt fürt szempilláknak számos előnye van. Közülük kiemelhetők:

  • nagyszerű tartósság – egyetlen alkalmazás hatása akár 5 napig is tarthat;
  • az alkalmazás egyszerűsége – a fürtök felhelyezése nem vehet igénybe több mint 10 percet;
  • esztétika – ezek a műszempillák egy vékony csíkon érkeznek, tökéletesen utánozzák a természetes szempillákat.

A Nanolash DIY szempilla hosszabbításai gyorsan rengeteg rajongóra tettek szert. A hölgyeket lenyűgözi az a könnyedség, amellyel a DIY szempilla hosszabbítást otthon is felhelyezhetik.

Ezek a fürt szempillák egy csomagban és egy egész készletben is kaphatók az egyszerű otthoni szempilla hosszabbításhoz. A doboz 36 fürt szempillát tartalmaz 3 hosszúságban (10, 12 és 14 mm) és 8 stílus közül választhatsz. A szempilla hosszabbító készlet emellett olyan kiegészítőket is tartalmaz, mint a bonder, a szempillaspirálcsipesz, a remover és a Nanolash sealer.

A DIY szempilla hosszabbítás szuper egyszerűen, könnyen alkalmazható, valamint nagyon tartós. Ráadásul a készletben található különféle stílusok lehetővé teszik, hogy személyre szabott szempillatekintetet hozz létre. Egyrészt a nők választhatják a hollywoodi volumenű szempillákat, másrészt finom szempilla hosszabbítást is készíthetnek.

A Nanolash DIY szempilla hosszabbító fürtök lehetővé teszik, hogy bármilyen szempillaformázást készíts. Mind a mindennapi használatra, mind a különleges alkalmakra jól működnek.

A gyártó jelzi, hogy ezek a fürt szempillák eldobhatóak. A neten azonban sok női vélemény található, amelyek egyértelműen jelzik, hogy a fürtök eltávolítása után egyáltalán nem deformálódtak. Következésképpen a felhasználók úgy döntöttek, hogy újra felhasználják őket, és pontosan ugyanazokat az eredményeket érték el, mint az első alkalommal.

Tagadhatatlan, hogy a Nanolash-tól származó DIY szempilla hosszabbítás prémium termék. Emiatt megérdemlik az első helyet a rangsorban.

2. Lashify Starter Kit

A Lashify Starter Kit egy újabb előre elkészített fürt szempillákat biztosít az otthoni alkalmazáshoz. Ezeket úgy tervezték, hogy segítsenek a “szalonszerű” hatás elérésében. Emellett elég széles rajongói körre tettek szert.

A Lashify szempillák kész alkalmazást biztosítanak mindössze néhány perc alatt. A gyártó azonban világossá teszi, hogy ha ez az első próbálkozásod az otthoni szempilla hosszabbítással, akkor kicsit több időbe telhet. A Nanolash szempillák esetében ehhez képest az előzetes tapasztalat nem számít. 

A tincsek rendkívül esztétikusak és kíméletesek. Úgy vannak kialakítva, hogy érzékeny szemek esetén is jól működjenek. Egy készletben érkeznek, amely tartalmaz egy applikátort, egy bondert és egy sealert. Természetesen egyik készítmény sem tartalmaz irritáló anyagokat.

Sajnos csak 10 darab fürt szempilla van egy tokban. Ez jelentős hátrányt jelent, ha az első DIY szempilla hosszabbítás sikertelen. A rendelkezésre álló hosszok azonban érdekesek. A fürtök 7 és 12 mm között változhatnak. Egyes hölgyek számára azonban hátrányt jelenthet a 14 mm hosszú fürtök hiánya (ezek a Nanolash készletben kaphatók).

A gyártó szerint a szempillák 3-5 napig tarthatnak. Bár ebben az esetben sok múlik az egyéni hajlamon és az utókezelésen.

3. Lilac St Intro Starter Kit

A következő termékünk a Lilac St. Ez egy olyan márka, amely még csak most próbál népszerűvé válni a szépségápolás világában. Kiadta az Intro Starter Kit-et, amely fürt szempillákat tartalmaz az otthoni alkalmazáshoz. 

A felhasználók három készlet közül választhatnak, amelyek egy csomagban érkeznek. Együttesen 30 szempillát kapnak. Ezek 8 és 18 mm közötti méretben kaphatók, bár ez az adott stílustól függ. A Prism szett például csak 16 cm hosszúságig kapható. Ez viszont megnehezítheti a szempillák formázását.

Azt is tudni kell, hogy az utántöltő csomagban csak 10 szempilla van.

A Lilac St Intro Starter Kit könnyű szempillákat biztosít, amelyek mindössze 10 perc alatt felhelyezhetők. A készlet tartalmazza a szükséges kiegészítőket. Ezek nemcsak a csomók felhelyezésében, hanem a biztonságos eltávolításukban is segítenek. Néhány felhasználó azonban azt állítja, hogy a nem túl jól formázott applikátor miatt sok problémájuk volt az első felhelyezéssel.

A Lilac St szempillái hajlamosak túlterhelni a szempillákat, és a vastagabb sörték miatt viseléskor észrevehetőek. Bár rendkívül könnyű anyagból készülnek, mégis annyira finom, hogy könnyen sérülhet. A gyártó biztosítja, hogy több napig is kitartanak. Minden azonban a szempillák megfelelő ápolásán múlik. A DIY Lash Extensions esetében a gyártó nem jelzett olyan tényezőket, amelyek befolyásolhatják az élettartamot.

4. Glamnetic Lash Extensions Kit

A lista negyedik helyén a Glamnetic – Lash Extensions Kit szempillák állnak. 

A Glamentic otthoni alkalmazásra szánt műszempillái rendkívül kényelmesen használhatók. Maga az alkalmazás állítólag 10 percet vesz igénybe. Azonban amikor először próbálod ki ezeket a szempilla hosszabbításokat egyedül alkalmazni, kisebb nehézségeket tapasztalhatsz. Ezek leggyakrabban a tapasztalat hiányából adódnak. Gyakorlat teszi azonban a mestert – ahogy erre maga a gyártó is felhívja a figyelmet.

A Glamnetic Lash Extensions Kit könnyű és finom fürt szempillákat biztosít, Ezek állítólag tökéletesen illeszkednek a természetes szempillákhoz, és a valódi benyomást keltik. Természetesen a készlet tartalmazza az összes szükséges kiegészítőt, hogy megkönnyítse a felhelyezést.

A Glamnetic szempillák akár 5 napig is kitarthatnak. Mindazonáltal sok múlik azon, hogyan ápolják őket. Sajnos a Nanolash DIY szempilla hosszabbításhoz képest ez a termék még mindig sokat javítható és finomítható.

5. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

A legjobb fürt szempillák rangsorában a következő az Ardell X-tended Wear Lash System Kit. Egy fürt szempillákból álló készlet, amelyet otthon, néhány perc alatt lehet felhelyezni.

A készlet tartalmaz kész fürtöket különböző méretekben, valamint egy applikátort, egy ragasztót és egy tömítőszert. Az összes tartozékot úgy tervezték, hogy segítsen tartós és esztétikus szempillákat létrehozni.

Egyetlen alkalmazás hatása állítólag akár 5 napig is kitart. A gyártó azonban rámutat, hogy az alkalmazás élettartama számos tényezőtől függ. Először is, helyesen kell felhelyezni a szempillákat, de megfelelően kell ápolni őket. Nem ajánlott olajos kozmetikumokat használni, és kíméletesnek kell lenni a smink eltávolításakor, ami az egyik legnagyobb hátránya lehet.

DIY szempilla hosszabbítás – összefoglaló

A fürt szempillák otthoni felhelyezéséhez való kiválasztása biztosan nem a legegyszerűbb dolog. Mindazonáltal a fenti rangsorban összefoglalt termékek segíthetnek a helyes döntés meghozatalában.

A kiválasztott TOP 5 fürt szempilla DIY alkalmazáshoz kivételesen jó értékeléseket kap a felhasználóktól. Azok a hölgyek, akik már döntöttek az egyes szempillák tesztelése mellett, csak jót tudnak mondani róluk.

Azonban nem nehéz belátni, hogy a Nanolash DIY szempilla hosszabbításai a legtöbb nő számára a fő választás. Ezek a prémium szempillák ráadásul egy jól ismert és kedvelt márkától származnak.

Mindazonáltal szem előtt kell tartanod, hogy a fürt szempillák otthoni alkalmazásra történő kiválasztása egyéni kérdés. Ki kell választanod a megfelelő hosszúságot, valamint a göndörség típusát úgy, hogy az illeszkedjen a szemformádhoz. Így a szempilla esztétikusan és természetesen fog kinézni.