Eredeti parfümök, szemet gyönyörködtetõ színek, tápláló fürdõ kozmetikumok – ezek rejtõznek az új Delia, Dairy Fun vonalában. Ebben a kínálatban bõrradírokat, vajakat és testápolókat, sókat, géleket és fürdõ bombákat, valamint kézkrémet kapunk. Dairy Fun az aromás tápláló kozmetikumok tej-gyümölcs alapú kiadása különleges csomagolásban pl. kerámiai tégelyekben és kancsókban kapható.

Dairy Fun Tej-Gyümölcs fürdõje

Dairy Fun fürdõzésre szánt kozmetikai termékekbõl áll, amelyek természetes ásványi anyagokban és természetes összetevõkben gazdagok. Frissítõ, tisztító és nyugtató hatásai vannak. Ez mind a Delia Cosmetics által nyújtott kivételes aromáknak köszönhetõ. Kínálatukban a következõ illatokat találjuk: joghurt, tej és méz, kókusz, csokoládé vagy gyümölcsök (csábító áfonya, eper illat vagy intenzív barack). Az illatok széles választékával feltöltheted szobád kedvenc Dairy Fun illatoddal, melynek nyugtató hatása lesz. A Delia Cosmetics egy hétköznapi fürdõzést kikapcsolódásra változtatja és a kiválasztott termék aktívan hidratálja és gazdagítja a bõrt tápláló összetevõkkel.

Dairy Fun Második élete

Delia Cosmetics természetbarát gyártó, mely támogatja az “adj egy második életet a csomagolásnak” akciót. A legújabb Dairy Fun vonal termékei eredeti kerámiai tégelyekbe és kancsókba kerültek csomagolásra. Mindenki segíthet környezetének azzal, hogy nem dobja el a csomagolást, amit nem lehet újrahasznosítani. Delia egy kreatív játékra hív fel – vedd meg a kedvenc Dairy Fun terméket és cserélj ki egy üres kancsót vázára, tolltartóra vagy egy érdekes dekorációra a polcon. A fürdõsó kerámia üvegében késõbb vattakorongok, ropi vagy …. édesség tartható! A Delia Cosmetics aktívan védi a környezetet és ennek köszönhetõen ugyanakkor figyelmet érdemel az aromák és tápláló fürdõk szerelmeseitõl.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük