Nem vagy igazán nagy rajongója a szemöldök sminkelésének, inkább gondolod problémásnak és időigényesnek a feladatot? Minden körülmények között gyönyörű szemöldökökről álmodozol? Mindez lehetséges! Mi lenne, ha azt mondanánk hogy akár 8 héten át lehet tökéletes a szemöldököd, és élvezheted a gondtalanságot? Ismerkedj meg az otthoni szemöldökformázó lamináló készlettel a Nanobrow Lamination Kittel. Ezzel sikerülhet olyan távlatokat nyitni, amelyről mindezidáig nem is álmodtál, hogy valóság lehet – mindig tökéletes szemöldök éjjel-nappal.


Nanobrow Lamination Kit – szemöldök lamináló készlet


Nanobrow Lamination Kit – végre gyönyörű és tökéletes formájú szemöldök!

Ezidáig a laminálás igénybevételéhez minden esetben el kellett látogatnod egy szépségszalonban. Most azonban rá fogsz jönni, hogy a megfelelő kozmetikumokkal, egyértelmű utasításokkal, a minden szükséges segédeszközt tartalmazó készlettel az egész művelet olyan magától értetődő lesz, mint az 1×1. Így ma már nem kell időt pazarolnod szépségszalonba történő időpontfoglalásra és sorbanállásra. Mostantól a rendelkezésedre áll a Nanobrow Eyebrow Lamination Kit. Egyedülálló kozmetikumokról van szó, hiszen minden üveg össze nem téveszthető módon fel van címkézve, és meg van számozva. Minden megvan benne, ami egy szemöldök liftinghez szükséges. A hatása minimum 6 hétig, de akár 8 hétig is kitart! A Nanobrow Lamination Kit hatékony, precíz és könnyen használható! Ráadásul, a  kiszerelések elég nagyok ahhoz, hogy több kezeléshez is elegek legyenek. Ez lefordítva annyit tesz, hogy a szemöldökeid hosszú hónapokon át tökéletesek lesznek és nem kell majd miattuk aggódnod. 

Tudtad, hogy … 

a szemöldök laminálás segít ápolni a szemöldököt, növelni a volumenét és javítani annak kinézetét? Sőt mi több, gyorsan és könnyedén érhető el mindez: egyszerűen alakítsd a szemöldököket a kívánt formára, azok a következő hetekben úgy is maradnak majd! 

Nanobrow Lamination Kit – üdvözöld a tökéletes szemöldökeidet 

A lamináló készletnek hála több hétre búcsút mondhatsz a kezelhetetlen szőrszálak és kócos szemöldök problémájának. A tökéletes és kifinomult formula, valamint a gondosan válogatott összetevők segítenek az ápolásban, formázásban, illetve a dúsításban is. A laminálás minden szemöldök típushoz felhasználható, illetve festéssel, hennával és ápolással is kiegészíthető.

A lehető legkönnyebb szemöldök laminálás? Kizárólag a Nanobrow Lamination Kittel!

A szemöldök laminálás nem számít többé fáradságos, speciálisan csak a szépségszalonokban elérhető szolgáltatásnak! A Nanobrow Lamination Kit garantálja, hogy a szemöldökformázás mindig sikerrel záruljon! Lássuk, milyen egyszerűen működik: 

  1. Távolítsd el a sminket és alaposan tisztítsd meg a szemöldöködet egy olajos sminklemosó segítségével. Az ívek legyenek faggyúmentesek és tökéletesen szárazak. 
  2. Tegyél egy kevés szemöldök zselét a szemöldökeidre. Majd várj 25-50 másodpercet. 
  3. A készlethez tartozó ecset segítségével helyezd fel a lifting lotion-t a szemöldökeidre – STEP1. feliratú tubus. A szemöldökszálaid vastagságának és a kozmetikum hatására történő fogékonyságának függvényében hagyd hatni a terméket 5-8 percig. Ezt követően töröld le egy száraz vattapamaccsal. 
  4. Ekkor kell elővenned a STEP2. feliratos spirált. Ne feledd ezzel tudod megadni neki a kívánt formát. Ennek a terméknek az esetében is várakozz 5-8 percet. Majd az eltávolításához használj nedves vattakorongot.
  5. Végül fésüld át a szemöldöködet egy kefével. Ez minden! Élvezd ki az első otthoni szemöldök laminálás minden pillanatát! 

További információkért, látogass el a www.nanobrow.hu-ra.