Olyan arcszérum után kutatsz, amely felveszi a küzdelmet a bőrpírral és a pókháló erekkel?   Jó helyen jársz! A legújabb összeállításunkban listába szedtük azon rosaceás bőrre ajánlott arszérumokat, amelyeket a szakértők és fogyasztók világszerte legmelegebb szívvel ajánlanak. A felsorolásban szereplő minden bőrápolási termék a legjobb anyagok felhasználásával készült és bizonyítottan gyorsan fejti ki a hatását.

OLVASS TOVÁBB, HOGY MEGTUDD MELYIK AZ 5 LEGÍGÉRETESEBB ARCSZÉRUM ROSACEÁRA HAJLAMOS BŐRRE 

Miért van a bőrödnek szüksége arcszérumra? 

Jónéhányan úgy gondolnak a szérumokra, mint teljesen felesleges és szükségtelenül költséges bőrápolási termékekre. Nos, az ár tekintetében elmondható, hogy a kínálatban szerepelnek igazán drága, de teljesen pénztárcabarát megoldások is. Az is teljesen egyértelmű, hogy némelyek jobb eredményt hoznak, mint mások. Szérumot használni azonban minden esetben szerencsésebb, mint tudomást sem venni a probléma létezéséről.  

Hiszed vagy sem, a bőrspecialisták ennek ellenére azon a véleményen vannak, hogy minden bőrtípusnak szüksége van szérumra. Elmondásuk alapján, ezek úgy képesek különböző, arcbőrt érintő komplikációkat oldanak meg, mint egy jó kozmetikus. Mit is jelent ez pontosan? Az arcszérum képes behatolni a hámréteg alá, vagyis mélyebbre jut, mint bármelyik másik bőrápoló termék, ott pedig minden fennálló bőrproblémára megoldást talál és kezeli is. Az belülről kifejtett hatásának köszönhetően az arcbőr állapota javul és sokkal jobban fog kinézni. 

Ezenkívül a szérumok a bennük található csekély számú összetevő ellenére is, végtelenül hatásosak tudnak lenni. Valójában a minimális számú, felhasznált alapanyag hatalmas pozitívumot jelent, hiszen ezáltal, mindegyiknek speciális szerep jut. Mindegyik egy konkrét problémát igyekszik orvosolni. Végső soron a polcok telítve vannak a különböző arcszérumokkal, lehetőségekből tehát nincs hiány. Mindössze annyi a dolgod, hogy kiválasztod a bőrtípusodnak és az igényeidnek legmegfelelőbbet. 

Az alábbi kritériumok figyelembevételével igyekezz megkeresni a legjobb arcszérumot 

  • Alapanyagok – valójában ez a legfontosabb szempont mind közül. Mi most elvégeztük ezt a feladatot helyetted, és kiválasztottuk a legjobb alapanyagokból készült, biztonságos formulákat, amelyek sem szilikont, sem parabént, sem tartósítószereket, sem pedig alkoholt nem tartalmaznak.
  • Vélemények – a termék megvásárlása előtt mindig ellenőrizd más felhasználók visszajelzéseit, ezzel felmérheted, hogy mások elképzeléseit mennyire elégítette ki.
  • Ár – tanácsos azt is megnézni, mennyi termék kerül az üvegbe. Gyakran megesik, hogy a legkisebb kiszerelésű szérumok kerülnek kétszer annyiba, mint a versenytársaik. Tehát, ha te sem szereted szórni a pénzt, akkor minden esetben ellenőrizd a megvásárolni kívánt szérumos üveg méretét. 

Az 5 legjobb arcszérum rosaceára hajlamos bőrre 

1. Nanoil, Anti-Redness Face Serum

Tudj meg többet: www.nanoil.hu

Mostanában a Nanoil és az ő Anti-Redness Face Serumja tűnik az elsődleges választásnak azok körében, akik a bőrpírjukra és a pókháló erekre keresnek megoldást. A formula elemzését követően pedig, ez nem is olyan meglepő. Az alapja a víz, amelyet az alábbi négy növényi összetevővel kombináltak: vadgesztenye-kivonat, hársfa kivonat, punarnava gyökerének kivonata és ciprus tobozának kivonata. Éppen ez az oka annak, hogy a szérum olyan gyors és hosszantartó megoldást hoz. Mik ezek konkrétan? 

A szérum elsősorban összehúzza a hajszálereket, és egészségesebbnek fogja láttatni a bőrt. Másodszor az Anti-Redness Face Serum mindenféle irritációval szemben megnyugvást jelent és a gyulladást is csökkenti. Továbbá, említést érdemel a gyorsan, mindössze pár másodperc alatt felszívódó, szuperkönnyű textúra, amely semmilyen kellemetlen érzetet nem hagy a bőrön. Végezetül ár-érték arányban is az egyik legjobb.  A Nanoil 50 ml-t ad viszonylag versenyképes áron. 

Nanoil szérumra adott pontszámunk: 10/10

2. The Ordinary, Ascorbyl Glucoside Solution 12% Vitamin C

A The Ordinary híres a lenyűgöző bőrápolási termék kollekciójáról. A kínálatunkban több tucat arcszérum is szerepel, amelyek nagy része hihetetlen népszerűségnek örvend, nincs ez másként az Ascorbyl Glucoside Solution 12% Vitamin C szérum esetében sem. A kozmetikumot rosaceás és pattanásos bőr kezelésére javasolják. 

A nevéből és a formula összetételének átolvasásából gyorsan kiderül, hogy a fő alapanyaga az aszkorbil-glükozid, amely egy C-vitamin-származék, és kulcsfontosságú a termék hatékonysága szempontjából. Mindenekelőtt a pigmentfoltok és a hajszálerek elhalványítására hivatott. Ily módon a bőrtónus egyenletessé válik. Néhány használója fontosnak tartotta megjegyezni, hogy nem tanácsos a The Ordinary szérumot más C-vitaminos termékkel kombinálni. Végül, de nem utolsó sorban a C-vitamin világosabbá és ragyogóvá teszi a bőrt. 

The Ordinary szérumra adott pontszámunk: 9/10

3. Lierac Rosilogie, Persistent Redness Neutralizing Double Concentrate

Még a használati utasítást sem kell elolvasnod ahhoz, hogy észrevedd ez a termék nem egy, hanem rögtön két arcszérumot zár az üvegcsébe. Igazán innovatív megoldás, nemde? A nappali szérum az irritációkkal szemben javítja a bőr ellenálló képességét. Az éjszakai szérum pedig a bőr megnyugtatásáért és helyreállításáért felelős. Ez azt jelenti, hogy nem szabad megfeledkezned arról, hogy naponta kétszer használd a szérumot.

Érdekes módon a Lierac Rosilogie, Persistent Redness Neutralizing Double Concentrate-jét úgy reklámozzák, mint ami minden vörösséget képes eltüntetni. Ráadásul az ismertető szerint a használatával a bőr kevésbé lesz reaktív, így a bőrpír kockázata is lecsökken. Igazán sajnálatos, hogy a terméket nagyon nehéz fellelni és még ha rá is bukkannál, a kettő-az-egyben 30 ml-s üvegcsére nem elhanyagolható a kifizetendő összeg. 

A Lierac szérumra adott pontszámunk: 8.5/10

4. Origins, Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum

Még egy kihagyhatatlan bőrpírt enyhítő arcszérum. Az Origins és az ő Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serumja egy világszerte elismert bőrápolási termék. Minek köszönheti a jó hírnevét? Ez főleg a formula érdeme, amely nagyon értékes összetevőket tartalmaz. Az egyik ezek közül a reishi gomba, amely nem csak regenerálja a bőrt, de nyugtatja is az irritációkat.   

Minél hosszabb ideje használod a szérumot, annál kevésbé lesz a bőröd hajlamos a külső tényezők által kiváltott vagy bármilyen fajta irritációra. Ráadásul nem csak a bőr megjelenése javul, de egészségesebbé is válik. Rendszeres használata mellett a pókháló erek problémája is megoldódik. A rossz hír, amiért sokan mégsem a Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serumot választják az az ára. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez a lista legköltségesebb tétele. 

Az Origins szérumra adott pontszámunk: 8/10

5. Pharmaceris N C-Capilix, 1200 mg Vitamin C

Nem tagadható, hogy a szérum összetevőinek a listája egyszerűen lenyűgöző. A Pharmaceris N C-Capilix-ben található C- és E-vitamin, szójabab olaj és avokádóolaj is. Csak úgy, mint a felsorolásban található összes termék esetében, a Pharmaceris N C-Capilix-ről is elmondható, hogy parabénektől és szilikonoktól mentes. A formulában található C-vitamin nem vált ki irritációt és mi éppen ezt szeretjük ebben a termékben.

A szérum megszünteti az elszíneződéseket és a további foltok kialakulását is megelőzi. Ráadásul a Pharmaceris N C-Capilix stabilizálja a melanin termelést és stimulálja a kollagén szintézist, vagyis összességében elmondható, hogy a szérum jó néhány feladatot magára vállal. Az egyedüli hátulütője, hogy a felszívódási ideje elég hosszú. Sokan panaszkodtak a bőrön visszamaradó olajos érzés miatt. Ezzel együtt a költségvetésedet legalább nem terheli meg. 

A Pharmaceris szérumra adott pontszámunk: 7.5/10