Úgy szeretnél sminkelni akár egy profi? Nézd meg a mi a szépségápolás piacán elérhető, három kedvenc szemöldök tollunkból álló összesítést!

A szép szemöldök kulcsfontosságú, ha a tökéletes és elegáns megjelenésről van szó. A szemöldökeidben van meg az a potenciál, hogy kihangsúlyozza a szemeid szépségét. Ahhoz, hogy minden alkalommal tökéletesen nézz ki, szükséged lesz egy tartós és pofonegyszerűen használható kozmetikumra. Éppen ezért, mi most egy csokorba szedtük a három legfigyelemreméltóbb szemöldök tollat. 

3 LEGJOBB SZEMÖLDÖK TOLL

Nanobrow Microblading Pen

Olvass többet: www.nanobrow.hu

Nekünk ez az abszolút kedvencünk, és ahogy megfigyeltük világszerte sok vásárló és szakember is így van ezzel. Mi teszi olyan különlegessé? Lehetővé teszi, hogy olyan vékony vonalakat húzz vele, amelyek összetéveszthetetlenül hasonlítanak az igazi szemöldökszálak. Ennek hála a szemöldök nem csak dús lesz, de megtartja a természetes benyomását is. A toll megszületését az egyik tartós kozmetikai kezelés, a microblading technológia inspirálta. Viszont ilyen radikális beavatkozás nélkül is lehet csúcsformában a szemöldököd! A Nanobrow precíziós szemöldök tolla befedi a lyukakat és a hiányos részeket, ezáltal azonnal dúsítva az íveket. A vízálló formulája minden időjárási körülmények között megállja a helyét. Ennek hála a szemöldökök mindig elegánsak és tökéletesek lesznek. A Nanobrow Microblading Pent úgy alkották meg, hogy befedje a hiányos részeket, háromdimenziós hatást keltsen és természetesnek hasson. Többé nem kell idegesen a tükörbe tekingetned, a tükörképedet ellenőrizgetve. Mostantól biztos lehetsz abban, hogy a szemöldökeid jó kezekben vannak.  A Nanobrow szemöldök tolla könnyedén használható, ez az egyik oka annak, hogy annyi rajongója van. Rövid vonásokkal töltsd ki a hiányos részeket, így gondoskodva a dússágról. Ily módon vékony és precíz vonalakkal imitálhatod az igazi hajszálakat. A még dúsabb hatás érdekében húzz még több vonalat. Alakítsd a stílusát az alkalomhoz és a kedvedhez. Formázd a szemöldöködet akár egy profi a Nanobrow szemöldök tollának segítségével!

Diego dalla Palma Microblading Eyebrow Pen

Ez a szemöldök toll egy valódi innovációt jelent! Ahogy az előzőt, ezt is úgy találták ki, hogy a mikrobladingre hajazzon. Bár a végeredmény kevésbé lesz elképesztő, a termék önmagában érdemes a figyelemre. A speciális, vékony hegyének hála a szemöldök szálakhoz nagyon hasonlatos vékony vonalak húzhatóak. A termék azok számára tökéletes, akik ritka vagy majd hogy nem teljesen láthatatlan szemöldökkel küszködnek, szeretnék gyorsan és nyűg nélkül szebbé varázsolni azokat. Ezzel a professzionális szemöldök tollal minden alkalomhoz tökéletes szemöldököt fogsz tudni varázsolni. Használat közben tarts sréhen, így lesz igazán természetes a végeredmény. Kezd középen, majd haladj kifelé, csak annyira nyomd rá, hogy természetes hatású szemöldököket tudj rajzolni. Szeretnéd, ha a szemöldököd még dúsabb lenn? Csak húzz további vonalakat. 

Milk Makeup Kush Triple Brow Pen

A KUSH Triple Brow Pen egy igazi bomba meglepetés. A 3 íves véggel ellátott toll bármilyen üres részt, vagy hézagot képes gyorsan és egyszerűen kitölteni. A tökéletes szemöldök térfogat hatását kelti, amely mindenkit elkápráztat. Nem kell amiatt aggódnod, hogy túlzásba esel. Ennek a tollnak a segítségével biztos lehetsz abban, hogy mindig hibátlan lesz a megjelenésed. Valamivel kevésbé pigmentált, mint a listán szereplő társai, viszont így megadja neked a lehetőséget, hogy az ízlésednek megfelelően te határozhatod meg a szemöldököd erőssét. A Milk Makeup szemöldök tolla ötvözi a szemöldök ápolást és a formázást, hiszen tartalmaz kendermagolajat, napraforgómagolajat és aloe verat is – mindezek hidratálják és ápolják az érzékeny szemkörnyéket. Vegán-barát termékről van szó, amelyben semmilyen állati eredetű összetevő nincs. Biztosak vagyunk abban, hogy nagyon szeretnéd ezt a szemöldök tollat a birtokodban tudni.